Srbija Vesti

Preminuo Nišlija kog su izboli uterivači dugova,15 dana se borio ali su povrede bile fatalne

Marko, Niš
Foto: Printskrin, Olivera Paunović/Facebook

Lekari su se dve nedelje borili za njegov život ali je Nišlija Marko Đ (40) podlegao ubodnim ranama i preminuo u Niškom univerzitetskom kliničkom centru. U pitanju je čovek koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima izboden 15. jula u ulici Obilićev venac dok je šetao psa.

On je te kobne noći oko 22 sata pronađen u lokvi krvi. Isprva  se smatralo da ga je izujedao njegov staford, koga su policija i komunalne službe uhvatile i prebacile u prihvatilište. Međutim, kada je stigao u bolnicu ustanovljeno je da ima i dva uboda nožem.

Njegov otac Miodrag Đorđević tada je potvrdio da je Marko zadobio teške povrede oštrim predmetom.

– Neko ga je izbo po levoj ruci, butini i grudima. Mislim da se radi o uterivačima dugova, žalio mi se da mu neki ljudi prete i traže neke pare. Nisam to prijavio policiji jer mi je sin zabranio, ni on nije želeo da to učini. I sada me je policija pitala da li znam ko ga je ucenjivao i zbog čega ali nisam mogao da im pomognem – rekao je tada ovaj Nišlija i dodao da je Marko svuda sa sobom vodio staforda koji je bio obučen da ga štiti.

– Marko je oduvek pomagao psima, “održavao” je one sa glavne pijace, uzimao je iz šinteraja i sa ulice pse okarakterisane kao “nezgodne”, pomagao pri razvozu hrane i životinje dok je bio u mogućnosti”, navedeno je na FB stranici.

Izvor: republika.rs

„Nije ga izujedao pas, izboden je“: Otac ranjenog Nišlije za napad na sina optužuje kamataše

Čitajte Luftiku na Google vestima

42 Shares
Share via
Copy link