Magazin

Nikolina je jedina Srpkinja kojoj je oduzeta titula misice, lažno se predstavljala, ukrala krunu i zbrisala u inostranstvo

Nikolina, Apatin
Foto: Mitar Mitrović/RAS SRBIJA

Nikolina Bojić iz Apatina će ući u istoriju mis takmičenja kao lepotica “muljator”. Ne samo da je lagala prilikom prijave već je u jednom trenutku zviznula preko granice sa krunom vrednom 5.000 evra. Mediji često izveštavaju o tome šta je sa njom danas a uvek je  zanimljivo podsetiti se kako je Nikolina porušila sva pravila.

Krila da je udata

Podsetimo, Nikolina je  imala je 25 godina kada je proglašena za Miss Srbije 2012, a ubrzo joj je oduzeta kruna i titula kada je otkriveno da je udata, što nije u skladu sa pravilima izbora.

Prvo su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga i sumnja (koja je kasnije i potvrđena) da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića.

To međutim nije bila jedina stvar koju je slagala. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes.

Zbrisala sa krunom od 5.000 evra

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhenu, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

U novembru 2012. Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

I nakon toga, Nikolina i Frenk su mogli da se slobodno pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas su, sudeći po njenom Instagram profilu, u srećnoj zajednici.

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom, rodila je četvoro dece i izgleda fenomenalno.

Izvor: espreso.co.rs

Današnje misice nikada neće biti kul kao što je bila Daliborka 1968. godine (FOTO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link