Magazin

Ispred hacijende srebrna mečka, iza kapije bazen kao u rizortu (VIDEO)

nikola-ćaletov-sin
PrtSc/Instagram

Mladi Beograđanin Nikola, poznat je u domaćim medijima i na mrežama kao Ćaletov sin, po čuvenoj rečenici “Ubiće me ćale” kad je pre neku godinu u Novom Beogradu slupao zlatnog poršea.

Aktivan je na društvenim mrežama i poznat po “arsenalu” skupocenih sportskih automobila među kojima je i srebrni mercedes kog je proletos čuknuo.

I na drugim mrežama ponekad osvanu snimci sa njegovog Instagram storija, a pažnju tviteraša ovog puta privukla je potkategorija koju je nazvao Rič lajf…

Podsetimo, Ćaletov sin je, po sopstvenom priznaju, jedanput ispričao da mu tata ima građevinsku firmu u Nemačkoj i da se “ne ponosi postupcima svog sina, a da majka neretko i negira da je Nikola upravo njeno dete”.

– Roditelji su protiv ovoga totalno, mene loši komentari ne dotiču, ali oni su se potresli. Ljudi koji me loše komentarišu nemaju svoj život. Šta njih briga kakav sam ja, oni ne znaju mene privatno. Mogu da me osude samo po Instagramu. Neka oni uče, završe fakultet i nek se snađu, ja sam se snašao na drugoj strani. Kad bi bili svi fakultetski obrazovani, ko bi nama radio sve ove ostale poslove – izjavio je jednom prilikom za Telegraf.

Nikola otkriva i da su njegovi roditelji iz potpuno drugačijeg sveta i da i pored toga što ga savetuju da ne živi život kakav živi, on ipak nastavlja po svom.


– Otac mi ima građevinsku firmu u Nemačkoj, a majka radi nešto nebitno. Majka, kad god je neko pita jesam li njen sin, ona kaže da nisam, a do tatinih kolega u Nemačkoj to još nije ni došlo – kazao je.

Izvor: Kurir.rs/Twitter/Instagram

Vučićevo kumče divlja “Bembarom” po beogradskom asfaltu, policije ni od korova (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

266 Shares
266 Shares
Share via
Copy link