Poznati Vesti

Nikola Jokić umesto na egzotičnim destinacijama odmor provodi “u tem Somboru”

jokic nikola
Printscreen

Nikola Jokić impresionirao je čitavu planetu svojim košarkaškim znanjem, a onda i jedinstvenom ličnošću zbog čega se čini da dodatno privlači pažnju objektiva.

Nikola je uspeo da skromnost ponovo bude “in”, da normalnost nadvlada nad bahatošću i egocentričnošću, a to je nešto što se od velikih zvezda vrlo retko vidi u današnjem materijalnom svetu.

Centar Denvera koji je osvojio NBA prsten i titulu je unikatan i po ovom pitanju, jer odmara u rodnom Somboru, u vojvođanskoj ravnici sa porodicom.

Kao i proteklih godina, tako i ove Nikola Jokić je sa porodicom, suprugom Natalijom i ćerkicom Ognjenom iz Amerike tokom leta stigao u rodni kraj. A, tu uživa u vikendici koja se nalazi van grada, to je “njegovo more” svakog leta.

Poznat je Srbin po tome što privatan život čuva daleko od javnosti i medija. Normalno je da želi mir i spokoj, bez obzira na popularnost jer je prva zvezda NBA lige.

Nikola Jokić živeo je sa roditeljima i braćom Strahinjom i Nemanjom u zgradi, na četvrtom spratu u ulici Gruje Dedića. Potom su se roditelji preselili u dvorište sa dve kuće, gde i danas žive. Nikola Jokić na kružnom toku prema Subotici i Bezdanu gradi novi dom. Somborci taj potez zovu Venac.

Na toj lokaciji su pri kraju izgradnje tri velelepne kuće za Nikolu i njegovu braću, gde će oni provoditi leto kada se vrate iz Amerike.

3499782_whatsapp-image-20230618-at-12.18.04-pm_ff
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Biće to oaza mira za Jokiće, a ceo posed biće opasan visokom ogradom, baš onako u vojvođanskom stilu, kako bi sačuvali spokoj i intimu. Kako pričaju meštani Sombora, Jokićeva vila je izgrađena u obliku ćiriličnog slova “G”.

O tome šta Jokić voli govorio je i njegov kum Nebojša Vagić u razgovoru za “BSC Happy portal”.

– Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranju tenisa, plivanju na bazenu, pecanju, a odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način – pričao je Vagić i doda:

– Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko – dobra hrana, dobri ljudi, konji.

Izvor: Kurir Sport

Jokić se sa ćerkom prošetao ulicama Sombora i ponovo pokazao koliki je car (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link