Beograd

Jako nevreme napravilo haos u Beogradu, potopljen poznati klub (VIDEO)

potop-u-beogradu
Foto: Nova.rs/video

Jako nevreme pogodilo je noćas Beograd i ostavilo za sobom veliku količinu vode koja je preplavila ulice, a građane u neverici, jer ovakvo nešto nije skoro zabeleženo. Neki delovi grada su manje pogođeni, dok u drugim delovima deluje kao da su ulice rečna korita koja su se izlila. Voda je prodrla i u noćne klubove, što pokazuju snimci na društvenim mrežama.

Prema snimcima koji kruže internetom, Autokomanda je bila jedan od delova grada koji je pretrpeo najviše štete. Tako je jedan sugrađanin podelio kako izgleda studio mlade dizajnerke nakon kiše.

„Jedna potresna i tužna priča večeras sa Autokomande, jedna naša sugrađanka, mlada modna dizajnerka, uložila je sav svoj trud i znanje i ljubav prema modi, da bi izgradila svoj brend, nedavno je uspela da skupi novac i da otvori butik, ali je večeras doživela, blago je reći šok, kada je videla da je poplava odnela ceo njen trud“, stoji u opisu videa.

Na Autokomandi je poplavljen jedan noćni klub, na snimku se može videti omladina koja u vodi do listova pokušava da izađe napolje, a nova količina vode se sliva niz stepenice.

Snimak koji je takođe nastao na Autokomandi u kojem se može videti da su automobili bukvalno potopljeni u vodi, jedva im se naziru krovovi.

No, ovakve scene nisu zabeležene samo na Autokomandi, već u nekoliko naselja Beograda, te je slična situacija zadesila i sugrađane na Kanarevom brdu, prenosi Nova.rs.

Banovo brdo i Žarkovo, Braće Jerković, Dušanovac, Ripanj su samo neki od delova u kojima se mogla videti ogromna bujica, snimci su nastali juče u večernjim časovima, a tek danas će građani moći da vide prave posledice i materijalnu štetu koje je ovo nevreme ostavilo za sobom.

Snažno nevreme i grad okovali ulice, čovek legao na šoferku i telom štitio voljenog džipa (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link