Magazin

Nevena je članica Kobri, za 12 minuta istrči 3.200 metara, uradi 57 sklekova i 107 trbušnjaka

nevena kobra
Foto: Twitter

Kapetan Nevena Jovanović je članica Bataljona vojne policije specijalne namene “Kobre” i svojevrsno čudo od žene. Ova žena zmaja okitila se brojnim medaljama na raznim atletskim takmičenjima, za dva minuta uradi 57 sklekova, zatim za isto vreme 107 trbunjaka, a onda istrči 3.200 metara za samo 12 minuta.

Njenu fotografiju objavila je na društvenoj mreži Tviter jedna žena koja je potpuno oduševljena Nevenom, a i kako da ne bude?

– Nevena Jovanović, sa svim odličjima moderne žene – lepota joj bonus – danas je u sastavu Kobri. U prva dva minuta 57 sklekova, u narednih dva 107 trbušnjaka, a zatim istrči za 12 minuta 3.200 metara… Na sebi ponese 20 kilograma tereta, borbenu opremu, borbeni prsluk, lično naoružanje – napisala je tviterašica o Neveni, a preneo portal Direktno.

“Čisto sumnjam da je ona u muškom svetu model buduće žene”, dodala je ona.

– Razmišljam, takva, poput Nevene, može za partnera imati samo svog kolegu, iz Kobri. Nije da ne shvatam, al’ meni je fascinantna. A kad je tako nešto u pitanju, onda ne izlazi iz glave. Kakav razum, kakvi bakra – kaže tviterašica.

10 najlepših Srpkinja u uniformi čiji izgled će vas razoružati

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

463 Shares
463 Shares
Share via
Copy link