Srbija Vesti

Slavoljub (33) je uzeo noževe iz kuće i nestao pre 4 dana

slavoljub
Foto: Facebook

Slavoljub Filipović (33) iz Gornje Koviljače nestao je pre četiri dana kada se, prema rečima porodice, iz kuće zaputio u nepoznatom pravcu. Kako za Nova.rs govori njegova rođena sestra Slavica Filipović, njen brat je bolovao od psihičkih problema, ali nikada do sada nije odlazio od kuće.

Kako navodi neutešna sestra, sa Slavoljubom se čula uoči nestanka, ali ništa nije ukazivalo na njegov nestanak.

– Tog jutra pre nego što sam krenula na posao, bio je nekako emotivan, on je inače bio više senzitivna osoba, ali tog jutra je bilo izraženije. Dok sam bila na poslu, poslao mi je poruku da me pita kako sam, rekla sam mu da sam ja dobro, ali da bih volela da on ode kod lekara ukoliko mu je potrebna pomoć. Nije odgovorio – priseća se Slavica kobnog dana.

Kako kaže, kada je došla sa posla, pitala je oca da odu kod komšije na slavu, a on joj je saopštio da je Slavoljub nestao.

– Rekla sam da sigurno nije nestao već da je negde otišao i da će se vratiti. Međutim, veče je padalo, ali njega nije bilo. Čekala sam ga celu noć, oka nisam mogla da sklopim. Nije se pojavio. Sutradan sam sa drugom krenula da ga tražim, išla sam svuda, alarmirala sam sve njegove poznanike i prijatelje. Međutim, niko ga nije video. Samo jedna rođaka je rekla da ga je videla kako je otišao ka šumi, ka susednom mestu Brasina – dodaje ona.

Slavica kaže da je u narednim danima pretražila veliku površinu šume sa prijateljima, ali od njenog brata ni traga.

– Javila mi se i jedna rođaka, kaže da je videla mog brata letos i da je rekao da će vrlo brzo da ide u manastir da se zamonaši. Meni i ocu to nikada nije rekao, ali je često donosio krstiće i ikonice kući. Bojim se da ne uradi nešto nažao, ali kao sestra sam potpuno sigurna da ne bi naudio sebi. Ne znam, u šoku sam – kroz suze navodi Slavica.

Kako kaže, na njenog brata je ogroman uticaj imala majčina smrt pre nekoliko godina jer je on bio sve vreme uz nju, ali se delimično oporavio.

– Imao je skoro i on zdravstvenih problema, nekoliko dana pre nestanka, ali sam mu dala novac da ode privatno kod lekara i obradovao se kada mu je lekar rekao da je sve u redu. Ne znam šta se dogodilo, samo se molim Bogu da sve bude dobro i da se vrati kući –  jecajući navodi Slavica.

U jednom trenutku se oglasio i Slavoljubov otac:

– Teško mi je da izgovorim, ali od nestanka mog sina u kući fale noževi. Ne znam šta bi mogao da uradi, ali bojim se da ne učini ono najgore. Nikada ništa slično nije uradio, ali verujte mi da se bojim da mu nije došla „žuta minuta“ – uz uzdahe dodaje otac.

Izvor: Nova.rs

Misterija stara 5 decenija, čovek otišao u wc tokom leta i nikada se nije vratio

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
Share via
Copy link