Srbija

Nestali fitnes trener iz Krnjače ostavio oproštajno pismo, u potragu uključena i rečna policija

nestao mladic
Foto: printscreen/Instagram

Tomislav Mančić (32) iz Krnjače izašao je iz svoje zgrade u utorak uveče, 14. marta, u 20.17 časova, nakon što je skrenuo ka Zrenjaninskom putu i od tada mu se gubi svaki trag.

Od danas je u potragu za njim uključena i rečna policija, a Tomislav je uoči nestanka ostavio oproštajno pismo.

Prema nezvaničnim informacijama, Tomislav Mančić je ostavio oproštajno pismo, a njegova majka je po pronalasku, 16. marta, prijavila sinovljev nestanak u policiji, piše Nova.rs.

– Ostavio je pismo u kome je napisao da se niko ne brine i da ide drugim putem. Nije naveo razlog, a ni njegovi najbliži ne znaju šta bi ga nateralo na ovakav korak. Policija je uzela pismo, a u toku su i vraćanja uličnih kamera kako bi se utvrdilo gde je dalje otišao, navodi izvor pomenutog portala.

Podsetimo, Mančić, kako je navedeno na sajtu Nestali Srbija, sa sobom nije poneo mobilni telefon, niti lična dokumenta, a u trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

Mladić je visok 183 centimetara, težak je oko 100 kilograma, ima smeđe oči i ćelav je.

Očajna porodica moli da ukoliko ga neko od građana vidi, prijavi policiji koja je upoznata sa ovim slučajem.

– Nemamo novih informacija, policija je uključena, a mi se nadamo dobrom. Samo da je Toma živ, rekao je ujak nestalog mladića.

Ukoliko negde vidite Tomislava ili imate informacije koje su od značaja za njegovo pronalaženje, porodica moli da se javite na broj telefona 0601460101 ili najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Nova.rs

Fitnes trener iz Krnjače nestao bez traga, njegova porodica moli za pomoć

Čitajte Luftiku na Google vestima

35 Shares
Share via
Copy link