Magazin

Jovana je pre 3 dana nestala na Zlatiboru, porodica moli za pomoć

jovana-nestala-zena
Foto: Privatna arhiva

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra i od tada joj se gubi svaki trag, a njena ćerka apeluju na sve ljude da obrate pažnju i ukoliko imaju bilo kakve informacije da obaveste dežurne u njima najbližoj policijskoj stanici.

Ljiljana Simić je rekla da je njena majka već neko vreme poslovno na Zlatiboru, a da je tog dana izašla u šetnju negde oko 20 časova i da je na sebi imala monton kamel boje, pamučnu crnu trenerku, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena.

– Majka boravi nekoliko meseci na Zlatiboru zbog posla. Nije bilo ničeg čudnog u njenom ponašanju, samo je izašla da prošeta i od tada ne znamo ništa o njoj – rekla je Ljiljana.

Jovanin telefon pronašao je čovek u cevima za vodovod na gradilištu prekoputa Nisove pumpe na ulazu u centar Zlatibora, a ta lokacija je prilično udaljena od mesta gde se nalazi smeštaj u kojem je Jovana odsela.

Telefon je od 22. decembra bio nedostupan do trenutka kada je čovek koji je pronašao telefon isti upalio te ga je policija momentalno locirala.

jovana-nestala-zena-2
Foto: Privatna arhiva

Za Jovanom je raspisana poternica i policija bez prestanka traga za njom.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na broj 060 5576764, ili na neki od brojeva navedenih uz fotografiju.

Novosađanin Ognjen Rac za kojim je tragala sestra danas se javio porodici

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

408 Shares
408 Shares
Share via
Copy link