Magazin

U SAD uhapšen muž nestale Beograđanke, 9 dana potrage za Anom

ana-vols-muz
Foto: Facebook

Suprug nestale Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage.

– Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Brajan Volš (46) uhapšen je u nedelju uveče.

Pre manje od mesec i po posetila je i Beograd o čemu svedoče fotografije i snimci iz glavnog grada Srbije na njenom Instagram profilu.

Istražitelji su se vratili u kuću nestale Ane Volš (39), koja je odrasla u Beogradu, a nestala pre nepunih devet dana.

Dan ranije, podsetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

Prethodno je 20 pripadnika tima za specijalne hitne slučajeve sa tri obučena psa dva dana pretraživalo šumarak nadomak kuće Ane Volš.

Istražitelji su takođe isušili bazen pored kuće i uz pomoć ronilaca pretražili obližnji potok, međutim, nije pronađen nijedan trag.

Članovi porodice, podsetimo, poslednji put su videli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do „Logana“.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

Novinarka nestala minut pre uključenja „uživo“, misterija stara 27 godina još uvek je nerasvetljena

Izvor: Kurir.rs/cbsnews.com

Share via
Copy link