Srbija

Ana je nestala pre godinu dana, ćerke listaju njen dnevnik i ne gube nadu da će im se majka vratiti

nestala
Foto: Printscreen

Četrdesetčetvorogodišnja Ana Stojković iz Smedereva poslednji put je viđena 1. novembra 2021, kada je u večernjim časovima napustila dom. Iz kuće je izašla bez telefona, novčanika i dokumenata i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica i policija intenzivno tragaju za njom, piše Blic.

Njena ćerka Natalija Ivanović kaže da novih informacija nema, ali ona i Anina mlađa ćerka ne gube nadu da im je mama živa.

– Sve ovo doživljavamo kao činjenicu da su se njoj skupila nezadovoljstva i da je samo otišla negde daleko da se malo smiri i sabere. Živimo za dan kada će se živa pojaviti, a dok se ne dokaže suprotno, naša nadanja neće posustati – ističe Natalija.

Kako dodaje ta mlada i hrabra devojka, Ana je uredno vodila svoj dnevnik koji je od njenog nestanka i dalje u policiji.

– Našli smo oproštajno pismo nakon što smo shvatili da je nestala. Tačnije, to je velika sveska, skoro cela ispisana. Napisala je razne stvari. Uglavnom, sve se svodi na to da je nesrećna. Čak nam je ostavila i detaljna uputstva šta da radimo kada je pronađemo mrtvu – kaže ćerka Natalija.

Neutešna ćerka dodaje i da je njena majka imala psihičkih problema, tačnije bila je u depresiji, ali ništa nije ukazivalo na to da može sebi da naudi.

– Bila je u nekoj depresiji, žalila se na posao, na umor, na ljude, na uobičajene stvari. Pričala je da joj je dosta svega, da će sebi prekratiti muke. Niko to nije shvatao ozbiljno. Smatrali smo da su to neke rečenice koje mnogi od nas izgovaraju u nekim momentima – priseća se ćerka.

Ana je godinama držala svoju cvećaru u Smederevu, a kako njena ćerka dodaje, posao je preuzela ona kako višegodišnji trud njene majke ne bi bio uzaludan.

– I ranije smo pričale da ću ja nastaviti rad i vođenje cvećare, ali ni slutila nisam da će to biti tako brzo. Ona nije ostavila nijedno dugovanje, bila je predana svemu. Nadam se da će se kad-tad pojaviti i da će sve biti u najboljem redu, zaključuje ona.

Uoči prijave Aninog nestanka ronioci Žandarmerije pretraživali su Dunav oko Kovinskog mosta gde je pronađen Anin automobil.

Poslednja poruka nestale Ane sa Fejsbuka je citat: „Kad umre osoba koju volite, budite sigurni da ste dobili svog anđela čuvara“.

Izvor: Blic.rs

Nestala Milica iz Zrenjanina (19) – krenula kod dečka i od tada joj se gubi svaki trag

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link