Magazin Svet

Čarls III Razmaženko ima uvrnute zahteve za sluge – peglaju mu pertle i stavljaju pastu na četkicu

čarls III
Foto: Printscreen

Ponašanjem Čarlsa III mnogi Britanci nisu zadovoljni, jer im se čini da novi kralj Engleske maksimalno koristi titulu i to za stvari koje može i sam da uradi. Ponašanje prema slugama prikazuje ga, očigledno, u negativnom svetlu, piše Blic.

Na Tviteru je objavljen snimak kako besni kralj Čarls III napada slugu, nakon što je odbio da ukloni futrolu nalivpera koja mu je smetala dok je potpisivao kraljevsku zakletvu.

Hiljade korisnika te društvene mreže besno je zbog načina na koji se novi kralj ophodi prema svojim slugama. Na snimku se vidi da je ljuti kralj u jednom trenutku gurnuo kutiju sa nalivperima u stranu i oštro pogledao službenika. Ubrzo se pojavila ruka koja je odložila kutiju, da bi kasnije bila vraćena na Vilijamov potpis.

Ovih dana mnogi se prisećaju članka Dejli Mirora u kojem je Pol Barel, bivši batler Čarlsa i princeze Dajane, otkrio neke detalje iz kraljevog privatnog života, koje novi kralj verovatno ne bi voleo da čita u novinama.

Čarls III, navodno, ujutro ima bizarne zahteve za svoje sluge. Sluga mora svako jutro da pegla pidžamu i pertle. Čarls zahteva da voda za kupanje mora biti određene temperature, a najbizarniji zahtev je oko pranja zuba. Čarls ima slugu koji mu svakog jutra stavlja pastu na četkicu.

Čarls se, međutim, ne ponaša uvek kao kralj. Batrel je tom prilikom rekao da je kao princ često terao svoje sinove Vilijama i Harija da sami pokupe đubre kada su bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće nije bilo njihovo.

Izvor: Blic

TV blam 1 u milion: ‘Čarls automatski postaje kraljica’

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
432 Shares
432 Shares
Share via
Copy link