Magazin

Nenad dobio pismo koje mu je promenilo život i rasplakalo Srbiju: “Živim kao podstanar u malom stanu…”

nenad-pismo-otac
Foto: Printscreen

Saznanje da će negde, jedan muškarac postati otac uvek je od posebnog značaja. A ako se ova radosna vest saopšti na originalan način onda, po nekom pravilu, uvek završi na internetu – što se upravo desilo jednom novopečenom ocu iz Srbije.

Zahvaljujući svojoj supruzi Bojani Boškoćević, Nenad iz Srbije je očigledno na prelep način saznao da će postati otac.

Naime, Bojana je na svom Tiktok profilu objavila emotivni video januara 2023. godine, na kome se vidi kako njen suprug čita pismo na kome stoji da krajem godine postaje otac. Pored videa, objavila je i šta to piše u pismu i Tiktok zajednica je oduševljena.

“Zdravo, Nenade. Živim kao podstanar u malom stanu koji je veoma udoban i topao. Dobijam redovno hranu i vodu i niko mi za to ne uzima novac. Problem je što je gazdarica najavila da to svoje gnezdo napustim do oktobra 2023. godine.

Budi ljubazan, raširi dlanove i primi me u svoj zagrljaj. Trenutno sam ove veličine, ali obećavam, imaću ogromno srce koje će te bezgranično voleti”, piše u pismu.

A na kraju stoji: “Vidimo se uskoro, tata!”

@bojanaboskocevic

♬ Ima Jedan Svijet – Stijene

Nenad, sada već ponosni otac tromesečne bebe pismo je zbunjeno čitao. Pročitao ga je jednom, zastao na trenutak, pa se pogledom na njega vratio još jednom, kako bi se uverio da li je sve istina. A onda, a kad je postao svestan lepih vesti, osmeh sa lica nije mogao da skine, piše Blic.

“Sin isti Nenad”

Bojana je snimak zajedno sa fotografijom pisma objavila pre nešto manje od jednog dana.

A u okviru videa potrudila se da internetu priložili i fotografiju iz januara ove godine, na kojoj se nalazi njihov sin.

Video je vrlo brzo postao viralan, a korisnici Tiktoka bili su oduševljeni.

“Bravo mama”, “Koliko je ovo slatko napisano”, “Isti Nenad”, “Jao, kako originalno”, bili su komentari ispod videa.

Nenad je otac 2 dečaka sa Daunovim sindromom, banka ga odbila za kredit, traži pomoć na Fejsbuku

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link