Balkan Magazin

Matejev otac pokazao zašto je veliki čovek: Srbi, srećan Badnji dan i Božić (VIDEO)

nenad-peris

Nenad Periš, otac Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, pokazao je večeras koliko je zapravo veliki, budući da je svima u Srbiji čestitao Badnji dan i Božić i zahvalio se svakome ponaosob na pomoći da se pronađe njegov sin.

– U ovakvim trenucima svaka reč je potrebna i osetiš u dubini duše koliko je iskrena. Takvih reči je bilo more, ljudi se obraćaju, hvala svima – rekao je Nenad Periš za HRT.

I tu nije bio kraj njegovog obraćanja, jer je u trenucima kada je novinarka želela da se odjavi, otac nestalog Mateja zatražio da kaže još koju reč.

– Svim ljudima u Beogradu i Srbiji želeo bih da čestitam Badnji dan i Božić i da ga sa svojom porodicom provedu u miru i zadovoljstvu – naglasio je Nenad Periš na kraju uključenja.

Da podsetimo, danas je sedmi dan potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem. Do sada potraga nije dala rezultata, a otežava je i pogoršavanje vremena.

Inače, Nenad Periš, otac nestalog mladića, danas je naglasio da je pričao sa policijom, te da mu je rečeno da će se potraga nastaviti.

– Bio sam u policiji, razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga nastaviti i tokom prazničnih dana, uverili su me da neće biti smanjenja službenih osoba kao ni broja radnji – rekao je on.

Mladi Splićanin Matej Periš mesecima planirao put u Beograd

OGLAS

6.1K Shares
6.1K Shares
Share via
Copy link