Magazin Srbija

Zbog „nestašice“ domaćica na selu, Nenad se odlučio da kupi mladu iz Albanije (FOTO)

Nenad Mosić Žagubica 2
Foto: Privatna arhiva

Svedoci smo da mladi ljudi sve češće napuštaju manja mesta i masovno odlaze u gradove u potrazi za poslom i boljom budućnosti, a onima koji se odluče da ostanu, sve je teže da pronađu životnog partnera sa kojim bi osnovali porodicu.

Baš iz tih razloga, svedoci smo sve češćih mešovitih brakova, a jedan od trendova koji traje već nekoliko godina je da momci iz Srbije žene devojke iz Albanije, koje rado dolaze u našu zemlju.

„Nestašica“ domaćica na selu

Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju, kako bi sebi obezbedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste „nestašica domaćica“.

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cene i raznih detalja, a u jednoj od grupa, gde se oglasi svakodnevno pojavljuju, redakcija Telegrafa pronašla je Nenada Mosića (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi ženu.

– Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život. Čekam i nadam se – počinje Nenad priču za Telegraf.

Nenad Mosić Žagubica
Foto: Privatna arhiva

Odluka nije bila laka, ali se budući mladoženja nada najboljem.

– Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – priča Nenad.

„Spreman sam da platim za brak, tražim poštenu i normalnu ženu“

Od buduće žene ne traži mnogo, a kako kaže, obezbediće joj život iz snova.

– Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu.

Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim, jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

Izvor: Telegraf

Srbi u seoskim sredinama sve češće se žene Albankama iz 3 jaka razloga

190 Shares
190 Shares
Share via
Copy link