Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 znaka nikad ne praštaju i nemilosrdno će vas isbrisati iz svog života

Onaj ko jednom Ovnu, Lavu, Škorpiji ili Vodoliji stane na žulj, može da očekuje da će biti bukvalno eliminisan, kao da nikada nije ni postojao u njihovom životu.

Astrologija nam može biti i te kako korisna. Pogotovo u situacijama u kojima pokušavamo da izbegnemo konflikt.

Postoje oni horoskopski znaci koji opraštaju i oni koji su spremni da vas izbace i da se ne osvrnu, piše Prva.

Ovan

Ovan nije sklon navikama koje ćega vezati za jedno mesto i nikad se neće okružiti ljudima koje ne smatra vrednima svoje pažnje. Ovan je znak kojim upravlja Mars, planeta koju astrolozi nazivaju ‘Bogom rata’ ili ‘planetom akcije’.

Jednom kad njima učiniš nažao, dobićeš još jednu priliku samo ako si izuzetno srećna. Ali nemoj računati na to.

Neće se oni premišljati, oni će sve veze s tobom preseći kao da se nikad niste voleli ili radili zajedno i neće se ni osvrnuti. Ovan naprosto ne želi da troši svoje vreme na ljude koji nisu uz njega bez dvoumljenja ili koji bi mogli da ga izdaju.

Ovnovi su rođene vođe, avanturisti su i stvarno dobro društvo. Često se na nešto usmere s puno strasti, što može biti izvanredno, ali može katkad biti i loše. Ako slučajno otkriješ mračnu stranu njihove vatrene naravi, upoznaćeš osobu koja može istovremeno biti i ljuta i agresivna.

Ovan je ratnik i uvek je spreman za bitku. Ako im staneš na put, izvadiće svoj mač i prerezati sve svoje veze s tobom.

Lav

Lavovi znaju biti veoma romantični, velikodušni i lojalni prema ljudima koje zavole. Što se tiče ljubavnih veza, Lavovi se lako zaljubljuju i čak ponekad u tome i prenagle. Oni vole da budu zaljubljeni. Ali iznad svega vole kad ih vole.

U svakom slučaju, Lav voli biti u središtu pažnje. Poznato je da vole svetla reflektora i da im je jako stalo do toga kako ih drugi vide.

Tim znakom vlada Sunce, koje isto ima kraljevski status. Lav je često najodaniji prijatelj kojeg možeš imati, ali ako zaključi da ga nisi dostojna, on će te odrezati i taj će odnos završiti bez odugovlačenja.

Za Lava je najvažnije kako se neko u vezi odnosi prema njemu, bio on prijatelj ili ljubavnik. Lav razmišlja ovako: ako ja mogu biti lojalan tebi, nema razloga da ti nisi lojalna meni. Na njegovom dvoru nema mesta za one koji mu nisu odani. I tačka.

Škorpija

Škorpije znaju dobro šta žele i šta ne žele. Ako se nekome dogodi da kod ‘svoje’ Škropije završi na popisu onih koje ne želi, Škorpija će se na ulici od te osobe samo okrenuti i otići. Škorpija je vodeni znak koji sve oseća veoma duboko.

Ako povrediš Škorpiju, ona će to osetiti, baš lično. Njima je svaka povreda tim teža jer su veoma oprezni koga puštaju blizu.

Jednom kad ti se Škorpija otvori i poveri, a ona to ne čini ni često ni s mnogima, moraš da budeš svesna toga da on to shvata veoma ozbiljno.

Vodolija

Vodolije vole da se brinu za druge, za njih se zna da vole svoju širu zajednicu i da vole da pomažu ljudima. Oni su posebni i puni razumevanja. Mogu da postanu prijatelji sa bilo kime. Ali zaista ne podnose lažove, lopove i sve one s lošim namerama.

Mogu se oni i praviti da su ti oprostili, ali nikad neće zaboraviti uvredu i onoga ko ih je povredio. Oni su samostalni, osećaju se dobro i kad su sami i uvek će lako pronaći onoga ko će te zameniti kad te odbace.

Jarac, Bik, Rak i Ribe bolje da ne čitaju horoskop, više im škodi nego što koristi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
358 Shares
358 Shares
Share via
Copy link