Kolumne Magazin

Nek nam peva Bijonse, slažem se sa JK k’o cigla na ciglu, ne možeš ti da dobaciš dalje od reklame za guzicu, a nekmoli da nam pevaš (FOTO+VIDEO)

Prozborila guzica Jelene Karleuše:

 

“Nisam videla zemlju u kojoj se muzička branša manje poštuje i ceni nego u Srbiji. Od srpskog zakona do srpskog naroda, svi su pokazali svoje pravo lice prema muzičarima za vreme ove muke kada samo muzičari ispaštaju godinu dana. Zato, kada sve ovo prođe, neka vam svira “Mocart na noge” i nek’ vam peva Bijonse, pi*da vam materina”.

“U ovoj zemlji svi rade i početkom meseca prime kakvu takvu platu… Pevači i muzičari ne. Imaju decu, porodicu, račune… Ne vidim rešenje i ne vidim kraj ovoj situaciji. I zato, pozivam državu da i ovim ljudima pomogne. Ako su nam pevači i muzičari dobri kad se veselimo i proslavljamo, ako nas čine srećnim, zašto nemamo emociju kada je njima teško i imamo kao narod stav “Ma, ko ih je*e”? Nije fer. Zamislite ovaj svet bez muzike, bio bi to tužan svet, kao što su sad tužne moje kolege. Pružam im svu podršku, uz nadu da će sve ovo uskoro proći, a i da će država ceniti ovu granu biznisa kao posao koji Srbiji donosi mnogo novca u srećnim vremenima”, zaključila je.

Ko je tebe, đevojko od ovaca, slagao da u ovoj zemlji svi rade?

Znaš li, muko, koliko je ljudi bez posla ostalo u privatnim firmama jer jebena korona?

Znaš li koliko je porodica bez ‘leba ostalo?

Naravno da ne znaš, nije to tvoj problem, tebe svrbe inostrani nastupi, Maldivi, luksuz…dok porodice preživljavaju sa po 30 i manje hiljada dinara, koliko ti plaćaš, ako ih uopšte plaćaš, samo jednog člana tvoje ‘posluge’. 

Pa o kojoj Bijonse ti govoriš kada sve tvoje objave više liče na reklamu za PornHub nego na išta što ima veze sa pevanjem?!

Ovo si ti:

I ovo si ti:

karleusa
I ovo si, na kraju, ti, ‘pevačice’:

Ovo je Bijonse:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

I ovo je Bijonse:

Razumem ja da neko misli da je vr’, što bi rekli u mom selu, i da se poredi sa Bijonse, da sebe do te mere uzdigne, vozdigne, šta o’š, to je njen rezil, samo, ne razumem da neko ko živi u zemlji Srbiji i ima poslugu kuka kako teško živi.

I poredi se sa Bijonse.

Si pitala skoro, JelenO, svoje ‘zaposlene’ kako žive, koliko njihovih je dobilo otkaz ili se porazboljevalo?

Sigurna sam da jesi, ti si plemenita duša.

Brineš, eto, o kolegama pevačima, jer čistačice i onako imaju posao, pa što bi o njima brinula, jeeebiii gaaaa.

Živela ti meni sto godina, i posle korone da pevaš u Las Vegasu, a ja ću se sa Bijonse već nekako snaći.

Najbogatije srpske zvezde: Nole, Brena, Čola, Divac, Karleuša, Ceca, Brega

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

201 Shares
201 Shares
Share via
Copy link