Lifestyle Magazin

Najbogatije srpske zvezde: Nole, Brena, Čola, Divac, Karleuša, Ceca, Brega

Sajt “Celebrity net worth” sabrao je sve bogatstvo ličnosti iz sveta zabave, sporta i ostalih grana, u celom svetu. Rezultate sajta proverava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije. Ideja i cilj ovog sajta jeste da informacije o finansijama poznatih budu jasne, precizne, tačne i javne.

Bogatstvo holivudskih zvezdi odavno se meri u milionima. Slučaj, međutim, nije drugačiji ni kada su u pitanju pojedine domaće zvezde. Iznenadili biste se kada biste saznali da sportisti, ali i estrada vrede i nekoliko miliona dolara, piše portal Nova.rs.

Tako na primer, prvi teniser sveta Novak Đoković, težak je neverovatnih 220 miliona dolara. Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, prema navodima ovog sajta, teška je 80 miliona dolara, dok je njena suparnica, pop zvezda Jelena Karleuša teška 40 miliona dolara.

Košarkaš Vlade Divac težak je 45 miliona dolara, a pevačica Lepa Brena, teška je “tek” 16 miliona dolara.

Na listi domaćih najbogatijih javnih ličnosti nalazi se i legenda Zdravko Čolić koji je težak, kako sajt navodi, 20 miliona dolara.

Muzičar i tekstopisac Goran Bregović takođe je težak 20 miliona.

U poređenju sa holivudskim zvezdama, brojke nisu male.

Primera radi, pop zvezda Lejdi Gaga, prema navodima istog sajta, teška je 320 miliona dolara. Njena koleginica Kejti Peri teška je 330 miliona.

Nekada najpopularniji pevač na svetu Džastin Biber, prema navodima sajta, težak je 265 miliona dolara, što zapravo znači da je njegovo bogatstvo “tek” oko 40 miliona veće od bogatstva Novaka Đokovića.

Tekst preuzet sa portala Nova.rs/Pero Jovović

Srpska estrada traži pomoć od države

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

377 Shares
377 Shares
Share via
Copy link