Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2017. godine

Nedeljni horoskop za prvu polovinu novembra i veliki obrti na pomolu. Čija će vernost biti na iskušenju? Ko neće moći da obuzda svoj nagon da prošvrlja okolo? Ko mora da izbegava alkohol, a za koga je definitivno kraj jedne ljubavne priče? Pročitajte horoskop za sledeću sedmicu.

OVAN

Posao

Sa dozom rezerve prihvatite šefova obećanja ili neke druge uticajne osobe. Ukoliko ste sa tom osobom u emotivnoj vezi, tek iz drugog, trećeg pokušaja, moglo bi doći do ostvarenja obećanja.

Ljubav

Početak nedelje bi mogao da vam donese mnogo više obaveza, koje bi obavljali van kuće. Kroz takve aktivnosti, do srede bi mogli doći do neočekivanog poznanstva sa uniformisanom osobom, koja će vam u datom momentu ponuditi svoju pomoć.

Zdravlje

Početak nedelje bi mogao da vam donese mnogo više obaveza, koje bi obavljali van doma. Kroz takve aktivnosti, do srede bi mogli doći do neočekivanog poznanstva sa uniformisanom osobom, koja će vam u datom momentu ponuditi svoju pomoć.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link