Magazin

Nakon fantastično odigrane Tašane, ćerka Gagija Jovanovića vlada Jutjubom (VIDEO)

anđela jovanović
Foto: Printskrin/YouTube

Mlada glumica Anđela Jovanović koju je publika posebno zavolela nakon uloge Tašane u seriji „Nečista krv“, postala je nedavno deo „Juniversal mjuzika“, a ceo region i svet pokušaće da osvoji novim singlom „Vatra“.

Pesma je nastala kao rezultat Anđelinog dugogodišnjeg školovanja i bavljenja muzikom.

– Napisala sam „Vatru“ u maju 2020. godine, tako da dve godine čekam na ovaj dan i vrlo sam uzbuđena zbog izlaska spota i pesme. Ovo nije moje prvo izdanje koje je objavljeno, ali je prvo koje sam kompletno napisala sa svojim koautorima i zbog toga za mene ima poseban značaj. Ujedno, srećna sam da pesma izlazi pod etiketom „Juniversal mjuzika Serbija“ i verujem da je ovo početak jedne lepe i uspešne saradnje – kaže glumica i dodaje:

– Smatram da muzika predstavlja nečiji emocionalni život, pa će tako i moja govoriti o tome šta se u meni dešava, o mojim osećanjima i inspiraciji. Konkretno, vatra je motiv u kome će, verujem, svi moći da se pronađu. Razmišljajući o onome što osećam, inspirisala me je prvenstveno misao o izgaranju od želje za nečim ili nekim, ali njeno dvojako značenje uključuje mogućnost i da se opečemo.

Tekst i muziku napisala je upravo Anđela, zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman. Spot koji prenosi upravo ovakvu inspiraciju, dobru energiju i filmsku atmosferu režirao je Nemanja Ćeranić. Zanimljivo da joj je promotivne fotografije napravio dečko Mihail Dudaš.

Izvor: Kurir

Serija Nečista krv kao pornić Tašana polugola i raskrečena izazovno gleda vladiku

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

78 Shares
Share via
Copy link