Magazin

Navijačica presrela Đokovića u Monte Karlu: „Bio je topao i pristupačan kao i uvek“ (VIDEO)

đoković
Foto: Printscreen

Najbolji teniser planete Novak Đoković nalazi se u Monte Karlu gde se priprema za još jedan nastup na Master turniru koji se održava od 8. do 16. aprila.

Slobodno vreme je iskoristio da završi druge obaveze, pa ga je tako navijačica videla u trenerci, što nije izdanje u kom ga često viđamo.

Otkrila je kako je odlučila da popriča sa Novakom.

– Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena, počela je Rakel.

Ipak, nije ostala bez nade da bi mogla da se pozdravi sa idolom.

– Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu.

Ona je objasnila i šta mu je poželela.

– Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu „dramu“ i nerešen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu, završila je ona.

Izvor: Nova.rs

Vila porodice Đoković u Rumi ostavlja bez daha (FOTO)

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link