Beograd Magazin

Natašino potresno iskustvo o radu u banci: Radila kao konj, imala anksiozno-depresivni poremećaj, svanulo mi je kad sam dala otkaz

natasa popović
Foto: Printskrin/TikTok

Beograđanka Nataša Popović je na svom TikTok nalogu podelila iskustvo zaposlene u banci. Kako ona navodi posao je bio preobiman, radno vreme se nije znalo a sve to za male novce.

Njenu priču prenosimo u celosti.

Iskreno, meni je u banci bilo grozno, radila sam kao konjina ni za kakve pare. Mislila sam da je to gospodski posao, da sam ja gospođa u beloj košulji, našminkana, suknjica do kolena, sve super.

Ukratko jedan radni dan u banci:

Od 9 sati do 16.30č radi se sa klijentima. S tim što vi dolazite u 8 č zbog trezora, uzimanja novca, jutarnjeg sastanka, štampanja kursne liste.

Vi dobijete platu za jednu poziciju, međutim, radite sve: uplate, isplate, umatičenje komintenata, radite sa pravnim licima, radite uplate pazara. Radite otvaranje računa, zatvaranje računa. Nudite kreditne proizvode, pozajmice, kreditne kartice, kredite, vodite ljude na multifunkcionalni bankomat. Učite ih kako da uplaćuju sami na kreditnu karticu, kako da podižu novac, kako da uplaćuju sebi novac.

Poručujete kreditne i debitne kartice.

Svako od kolega hvata krivine i gleda svoje dupe, odnosno da ostvari svoje ciljeve, mesečne, godišnje ili kvartalne.

I onda vi pomislite idete kući u 5 popodne sati, to je to, završila sam smenu, kad ono malo morgen.

Iz banke svi izlaze kada svi završe. Nema jedan da izađe. U banku svi zaposleni ulaze i izlaze u isto vreme.

Ako sam ja nešto za***ala ili moja koleginica, ostajemo svi dok se taj problem ne reši. Bilo to višak, manjak ili ukoliko klijent uđe u pola 5, obezbeđenje je dužno da ga pusti unutra.

Ako on rad stambeni kredit, čekamo ga mi bato do 18 h, svi unutra. Pa onda on izađe…mi ti tako jednom izađemo u 21č.

Količinu bezobraznih, nevaspitanjih, nekulturnih, drskih ljudi ne mogu da vam objasnim.

To je jedna razmena negativne energije na dnevnom nivou gde ja i da dođem kući u 6, ja imam vremena li nemam energije da se vidim sa bilo kim.

Ja kad sam radila u banci, imala sam anksiozno-depresivni poremećaj i da mi je bukvalno svanulo u životu kako sam dala otkaz u toj prokletoj banci.

@natasapopovic92 Reply to @dypuayp0bfuo #fyp #foryou #srbija ♬ original sound – Natasa Popovic

Dala sam otkaz – Neću da radim za 250 evra i hoću da me podržite sad!

Luftika #

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Ti ocigledno nisi za posao . Ako mislis da si sposobna , otvori nesto privatno . Bices gospodar svog vremena . Ali ima jedna caka ……radices jos vise . Najbolje se ti udaj za nekog ,,bumbara,, pa shopinguj …. Kad mene pitaju , koji je posao najbolji , kazem im jednostavno ,,TUDJI ,, .

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link