Novi Sad Vesti

Uzbunjivačici iz EPS-a Nataši Prišić izgoreo objekat u Sremskoj Kamenici, sumnja da je zapaljen

vatrogasci gase požar
Ilustracija, Foto: Pixabay/Military_Material

Jutros je u Sremskoj Kamenici izgoreo objekat koji je koristila uzbunjivačica Nataša Prišić, koja je široj javnosti postala poznata kada je iznela navode o malverzacijama U Elektroprivredi Srbije.

Kako nezvanično saznaje 021.rs, požar su ugasili vatrogasci, ali je veći deo objekta u Slavujevoj ulici izgoreo dok su oni stigli.

Potpuno su izgoreli kamp prikolica, pomoćni objekat, a u toku je uviđaj kako bi se utvrdilo šta se dogodilo.

“Da li je ovo put kojim Srbija treba da ide?”

U međuvremenu, na internetu se pojavio snimak koji je napravila Nataša Prišić dok su vatrogasci još gasili vatru, u kojem ona proziva vlast za paljenje kuće.

“Da li je ovo put kojim Srbija treba da ide… Sramote jedne kriminalne… Je l’ ovo Srbija Vučiću? Da li je ovo Srbija? Da mi palite kuću”, upitala je Prišić u snimku u kom je iznela niz imena na koja sumnja.

Nataša Prišić je pre dve godine postala poznata široj javnosti kada je iznela navode o malverzacijama u EPS-u, o kojima je svedočila kao radnica Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost.

Ona je godinama radila u Elektrovojvodini i ispričala je kako su se nepravilnosti dešavale pretežno u Novom Sadu.

Optužbe na račun rukovodstva EPS-a i funkcionera SNS iz Novog Sada

Prema njenim navodima, kontrola je naišla na ogromna krivična dela i zloupotrebe, kao što su storniranje računa i manipulisanje stanjima brojila, zbog nedostatka očitavanja brojila i izostanka čitača na terenu, što je dovodilo do oštećenja potrošača.

Takođe je iznela optužbe na račun rukovodstva EPS-a, posebno funkcionera SNS-a iz Novog Sada.

U međuvremenu, u maju prošle godine uhapšena je zbog izazivanja panike i nereda, nakon što je slala e-mail na adrese više od 70 ambasada u kom je tvrdila da predsednik Srbije Aleksandar Vučić štiti kriminalce iz EPS-a.

Nataša Prišić je takođe u nekoliko navrata javno govorila o pritiscima koje doživljava, kao i o stalnim pretnjama i praćenju.

Izvor: 021.rs

Uhapšena uzbunjivačica iz Novog Sada, upozoravala na brojne zloupotrebe u EPS-u

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link