Lifestyle Poznati

„Želela sam da izbrišem prošlost“: Nataša Bekvalac pohvalila se novim domom koji je renovirala mesecima (FOTO)

bekvalac
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

„Dom je sklonište od oluja“ napisala je pevačica Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu, pohvalivši se svojim sveže opremljenim stanom.

Njen prijatelj, dizajner enterijera Filip Rašković takođe je na svom Instagram profilu pokazao kako je uredio pevačicin životni prostor. Pretvorio ga je u luksuznu oazu, u kojoj su upečatljivi komadi nameštaja pametno uklopljeni u smirenu paletu boja.

Na osnovu fotografija može se zaključiti da je stan uređivan po principu „open concept“.

Rašković je u centralno mesto postavio asimetričan trepezarijski sto na kojem ovalnu belu ploču s jedne strane drži efektno postolje od rustikalno obrađenog mermera, kao i retro stolice. Puno pažnje privlači i spektakularni beli kamin modernog minimalističkog dizajna.

Naravno, detalji u vidu neobičnog lustera, minimalističkih vaza i zelenila su ključni za celokupni utisak prostorije.

Dnevna soba je baš u skandinavskom stilu – u neutralnim tonovima, s fokusom na praktičnost i udobnost. Filip je za Natašu odabrao trenutno najpopularniji model sofe koji je nizak i bez nogarića, kao i stakleni sto koji doprinosi „čistoj“ estetici prostora.

Tri lustera zanimljivih oblika su interesantan detalj koji se odmah primeti.

„Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo – iz početka. Od poda do plafona. Faza-siva! želela sam samo jedno..da ništa, baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću. Ove devojke ne zive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga“, napisala je Nataša o svom stanu i pohvalila prijatelja i dizajnera koji je uspeo da ostvari njenu viziju.

Izvor: Zadovoljna.rs

„Nekada mi je trebalo 2.000, a sada 4.000 dinara“: Nataša Bekvalac ogorčena zbog skoka cena

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
24 Shares
Share via
Copy link