Magazin Srbija

Bajka Nataše i Dače počela je venčanjem u stanu, a završena stravičnom nesrećom

natasa-bekvalac-danilo-daca-ikodinovic
Foto: Damir Dervišagić

Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića mnogi su smatrali jednim od najlepših parova na našoj javnoj sceni. Njihova ljubav je bila ogromna, a njihovo venčanje spominje se i danas, gotovo dve decenije kasnije, piše Lepa i srećna.

Za svoje prvo venčanje, Nataša nije želela veliku pompu, i sa svega 25 godina, odlučila je da se za svoju veliku ljubav venča u stanu. Tom prilikom Nataša je za kumu odabrala svoju dobru prijatljicu, Novosađanku, popularnu voditeljku Natašu Ilić. Delile su međusobno i lepe i one manje lepe trenutke.

Naime, posle venčanja, voditeljka se 2010. razbolela od tumora pljuvačnih žlezda, zbog čega se povukla iz medija. Na sreću, ozdravila je i uspešno se vratila poslu.

Nataša i Dača ipak nisu uspeli da izdrže sve izazove. Par se nakon pet godina braka razveo 2011. i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vaterpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije, jer je oboma interes njihove ćerke Hane na prvom mestu.

– Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da se nešto gde je prognoza bila jako loša izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi, rekla je Nataša i otkrila da razvod nije usledio zbog nesreće već da njihov odnos nije bio dobar dugo pre toga.

– Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka, rekla je Bekvalčeva.

Bivši vaterpolista je sreću pronašao pokraj odbojkašice Maje Ognjenović, s kojom je već pet godina u braku. Jedno drugom su velika podrška, a Dača je u emisiji „Preživeli“ otkrio i koliko mu je Maja pomogla tokom oporavka nakon nesreće.

Izvor: Lepa i srećna

„Ne bih mogla da živim kao moja mama, zato sam se i razvodila“: Nataša Bekvalac u suzama progovorila o porodičnim tajnama

18 Shares
Share via
Copy link