Magazin Svet

OnlyFans zvezda obukla izraelsku uniformu i želi da uništi Hamas (FOTO)

Natalia fadev
Foto: Instagram/nataliafadeev

Svaki dan svet obilaze potresne slike ratnog sukoba koji besni u Izraelu i Pojasu Gaze, opkoljenoj palestinskoj enklavi, a izraelskoj vojci se pridružila i atraktivna plavuša, inače model društvene mreže za odrasle “OnlyFans”.

Njeno ime je Natalia Fadev i odlučila je da se odazove pozivu izraelskih odbrambenih snaga, kako prenose svetski mediji.

Mlada žena, koja je do pre samo nedelju dana delila svoje slike na kojima je oskudno odevena, napravila je presedan, pa je pre nekoliko dana objavila fotografije i video snimke rata koji sada besni između Izraela i Hamasa, ostavljajući hiljade mrtvih i ranjenih na obe strane.

– Nema ništa da doprinese čovečanstvu. Moramo da ih izbrišemo, uništimo – tvrdi Natalia, a prenosi B92.

Prema rečima Natalie, videla je stvari koje je drže budnom noću.

– Užasne stvari se dešavaju, čujemo priče slične onima koji su preživeli holokaust – kaže ona u svojim nedavnim objavama.

Dok se približavala linijama fronta, postavila je selfi na sa svojim punim timom Izraelskih odbrambenih snaga, uz poruku u kojoj je napisala:

– Ovo nije rat, ovo je zločin protiv čovečnosti.

OnlyFans zvezda je imala krajnju poruku za svoje fanove:

– Neću biti mnogo aktivna na društvenim mrežama. Pridružila sam se svojoj jedinici u rezervnom sastavu, ne znam koliko dugo ću biti. Molite se za nas.

Izvor: B92

Hrabra Izraelka postala nacionalna heroina, sama ubila 5 terorista Hamasa i spasla kibuc

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link