Magazin

Oglasi – Posao: Traži se naslednik Velje Nevolje

Ekskluzivno objavljujemo oglas Srpske napredne stranke za angažovanje nove organizovane kriminalne grupe, pošto je ovo mesto upražnjeno hapšenjem grupe Velje Nevolje

Srpska napredna stranka oglašava potrebu za organizovanom kriminalnom grupom koja će biti angažovana na neodređeno vreme, na poslovima letećeg uličnog odreda stranke. Poslovi koje podrazumeva upražnjeno mesto obuhvataju:

Fizičko obezbeđivanje režimskih skupova, uz primenu fizičke sile (šutiranje, držanje u „kragni“, udaranje pesnicom i otvorenom šakom, šutiranje u zadnjicu i druge delove tela) nad licima koja u neposrednoj blizini održavanja skupa otvoreno izražavaju negodovanje načinom rada stranke i njenog rukovodstva.

Infiltriranje u masu na neprijavljenim opozicionim skupovima radi: izazivanja nereda, provociranja policije psovanjem i gađanjem tupim predmetima, fizičkog obračuna sa demonstrantima (šutiranje, držanje u „kragni“, udaranje pesnicom i otvorenom šakom, šutiranje u zadnjicu i druge delove tela) i hapšenja prebijenih demonstranata, pomoću lisica koje će im biti obezbeđene pre skupa i policijskih znački, koje će im biti dodeljene odmah po angažovanju na osnovu ovog oglasa.

Valjanje gudre koju će im obezbediti vrh stranke ili lica bliska brhu stranke. Za rad na ovim poslovima angažovana organizovana kriminalna grupa može autsorsovati treća lica i nekažnjeno ih otimati i ubijati, ukoliko prekrše uspostavljeni poslovni dogovor.

Zastrašivanja, upadanja u stanove, otimce i primena fizičke sile nad licima koja vrh stranke označi politički nepodobnim, poput istraživačkih novinarki, profesora /profesorki univerziteta starijih od šezdeset godina i dr.

Zakopavanje oružja na lokacijama koje stranka odredi, radi fingiranja pripreme atentata na stranačke funkcionere, a u svrhu medijske promocije i spinovanja.

Obezbeđivanje izbora i sigurnih glasova u zemlji i inostranstvu (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Kosovo*) potkupljivanjem, ucenom, pretnjom i primenom fizičke sile (šutiranje, držanje u „kragni“, udaranje pesnicom i otvorenom šakom, šutiranje u zadnjicu i druge delove tela) nad glasačima koji odbijaju poslušnost Srpskoj naprednoj stranci ili njenoj političkoj grupaciji (inostranstvo).

Druženje sa rukovodstvom stranke, odnosno članovima porodica rukovodilaca stranke (kurve, kokain, odlasci na utakmice, odnosno gledanje TV prenosa utakmica u slučaju važenja epidemioloških mera)

Drugi poslovi koje osmisli vrh stranke i koje angažovanoj grupi nalože osobe nadležne za kontakt sa vrhom stranke

Organizovana kriminalna grupa mora da poseduje sledeće kvalifikacije:

Da ima više od tri člana, obučena za primenu fizičke sile (šutiranje, držanje u „kragni“, udaranje pesnicom i otvorenom šakom, šutiranje u zadnjicu i druge delove tela), rukovanje vatrenim oružjem, vagama za precizno merenje, elektronskim brojačima novca, zapaljivim materijama, motornim vozilima B kategorije, hemijskim sastojcima za razgrađivanje leševa i uklanjanje dokaza, kriptovanim mobilnim aplikacijama, odnosno posedovanje drugih sličnih veština, od odlučujućeg značaja za obavljanje poslova iz ovog oglasa.

Grupa treba da ima barem pet štekova za oružje, novac, opojne droge, ubijanje konkurencije, držanje otetih lica i skrivanje od agenata FBI i DEA, odnosno pripadnika MUP koji su pod njihovom kontrolom. Pod štekom se podrazumevaju stanovi bilo koje kvadrature, kuće, vikendice, šupe i podrumi.

Grupa u svakom trenutku mora da poseduje najmanje četri motorna vozila B kategorije, što se posebno odnosi na situacije kada vozila B kategorije moraju biti spaljena radi prikrivanja dokaza o počinjenim delima vezanim za angažovanje na poslovima iz ovog oglasa.

Navijačko iskustvo je poželjno, klupska pripadnost nebitna.

Kandidati koji poseduju policijski dosije i presude za teška krivišna dela imaće prednost u odnosu na kandidate koji ne poseduju ove kvalifikacije.

Organizovanoj kriminalnoj grupi koja će biti angažovana na poslovima novog uličnog letećeg odreda stranke biće obezbeđeni:

Gudra za valjanje; posedovanje znački, lisica, pancira i druge opreme MUP; neometano obavljanje poslova „obezbeđenja“ i „zaštite“ estradnih ličnosti; pristup objektima u državnom vlasništvu i njihovo korišćenje kao skladišta i bunkera; pomoć pri uklanjanju dokaznog materijala (brisanje i skrivanje snimaka video nadzora, uklanjanje DNK i sl.); usluge MUP, tužilaštva i sudija u smislu nepoketanja krivičnih postupaka, zastarevanja pokrenutih krivičnih postupaka, oslobađajućih presuda i / ili sudskih kazni ispod zakonskog minimuma za počinjena dela; druge usluge koje će omogućiti dobru i dugotrajnu saradnju između stranke i organizovane kriminalne grupe.

Prijave šaljite na: konkurs-za-klan@sns. org.rs, piše Marko Vidojković u svojoj kolumni: OGLAS SNS ZA NOVI ULIČNI LETEĆI ODRED STRANKE na portalu buka.

Kriminalna grupa Velje Nevolje obezbeđivala Vučićevu inauguraciju, isplivali i rani radovi Dijane Hrkalović

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link