Beograd

Snimak nasilja u beogradskom kafiću, muškarac steže devojku i vuče je za ruku (VIDEO)

nasilje-beograd-kafic
Foto:printscreen/tiktok.com/@ivanab98/

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako mladić S. V. fizički nasrće i vuče devojku I. B. u jednom lokalu u Beogradu. Nesrećna devojka, žrtva koja je i objavila snimak, tvrdi da je nasilnika prijavljivala nadležnim institucijama, ali da ga to ne sprečava da je i dalje uhodi i maltretira.

Prema tvrdnjama žrtve sa snimka, nasilnik je prvo došao raspoložen u lokal i tepao joj, a potom je postao nasilan.

„Ja sam samo radila svoj posao, niko od gostiju nije reagovao na njegovo dranje i vređanje. Nakon toga sam ušla u šank jer sam mislila da sam sigurna unutra, zbog čega se on razbesneo, ušao, udario me i povukao za ruku“, navela je devojka, prenosi Nova.

@ivanab98 #violenceisnottheanswer #bodibilder #fakebodyy⚠️ #womenoftiktok #violenceagainstwomenact #fakeviolence⚠️ #stopnasiljunadzenama #stopviolence ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Na snimku iz lokala se vidi kako je muškarac najpre nasilno grli, dok ona pokušava da otkuca račun i opire se, a zatim se sklanja od njega. Nakon toga, ona odlazi u šank, a zatim i on za njom. Devojka je priložila i fotografiju povrede na ruci, koju je zadobila nakon što ju je muškarac povukao.

Zbog pomenutog slučaja, prema tvrdnjama devojke sa snimka, intervenisala je i policija, koja je muškarca nakon uzimanja izjave pustila da ode.

Prema nezvaničnim saznanjima koje je podelila žrtva na svom Tiktok profilu, nasilnika je već prijavljivala zbog čega mu je čak i izrečena mera zabrane prilaska. Devojka tvrdi i da je on zaštićen jer ima veze svuda.

Sa druge strane, o celom slučaju oglasila se i sestra žrtve, koja je apelovala na građane da im pomognu jer više ne znaju šta da učine. Ona ističe da maltretiranje njene sestre traje duže, te da joj nasilnik preti i zlostavlja je.

„Ima zabranu prilaska koja očigledno ne važi, dolazio je na posao kada je sama u smeni, uznemirava je i šalje preteće poruke, verbalno i fizički zlostavlja, a hvali se poznanstvima koje ga drže van zatvora i zato mu ne može niko ništa. Kome još mogu da se obratim za pomoć?“, napisala je sestra.

Vršnjačko nasilje u beogradskoj školi, pratila devojčicu i namerno je gurnula niz stepenice (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link