Srbija Vesti

Vlasnik ćevabdžinice i skupljač SNS glasača iz dijaspore fizički napao novinare portala Nova

napao novinare
Foto: printscreen/Vojislav Milovančević

Muškarac koji se predstavio kao obezbeđenje, napao je jutros (28. maj) verbalno, a zatim je i fizički gurao reportera portala Nova, koji je bio na novinarskom zadatku. Kako piše pomenuti portal, u pitanju je Goran Šorak, vlasnik restorana brze hrane u Požeškoj ulici u Beogradu i simpatizer Srpske napredne stranke.

Kako dodaju, Šorak u svom vlasništvu ima nekoliko lokala, a neki od njih su, kako se sumnja, nelegalni. Pretpostavlja se da je upravo to razlog zbog čega je napao našu novinarsku ekipu i zabranjivao im da obavljaju svoj posao.

Izvori portala Nova kažu da je Šorak simpatizer Srpske napredne stranke, a povezan je i sa organizovanjem glasača u dijaspori.

On se danas predstavio kao obezbeđenje ekipi “Nove” koju je jutros verbalno napao, a zatim je i fizički gurao reportera tokom obavljanja novinarskog posla.

Siledžija je prišao novinarima, terao ih sa lica mesta, vređao ih, pretio, a potom i prešao na drugu stranu ulice, kako bi se obračunao sa novinarima koji su došli po zadatku.

– Ajmo da brišemo slike sad. Vidi majstore, je l’ si siguran da ne može. Nemate predstavu o čemu se ovde radi, ajde brišite – počeo je siledžija, a potom i nastavio:

– Odgovaraćete za sve, brišite fotografije. Ajde bolje vam je da ne dobijete batine, da vas ne izlomimo kao pi*ke, jel si me čuo buđavi? Ajde paljba, da ti ne bih je*ao mater, paljba – neke su od uvreda i pretnji koje su ekipi portala Nova.

Izvor: Nova

Bosketu za semafor 140.000 € : ‘Vučević pretvorio Novi Sad u rasadnik kriminalaca’

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link