Srbija Vesti

Maskirani mladići pretukli radnicu Centra za socijalni rad, napadu prethodile Fejsbuk pretnje

ambulantna-kola-policija
Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Radnica Centra za socijalni rad u Rakovici, J. M., pretučena je danas (15. avgust). Nju je napadač iz čista mira napao dok je sedela u svojim kolima na parkingu. Napadnuta žena je nedavno dobila pretnje na društvenoj mreži Fejsbuk u kojima se navodi da će joj polomiti noge.

Prema saznanjima Nova.rs, pretučena radnica radi kao supervizor u Centru za socijalni rad u Rakovici, a ceo napad dogodio se jutro nešto posle sedam sati.

Napadnuta žena je krenula na posao i na putu ka parkingu videla je dvojicu mladića koji su nosili maske. Isprva joj ništa nije bilo sumnjivo, došla je do svojih kola, sela, torbu stavila na suvozačevo mesto i tada je usledio pakao.

– Muškarac je dotrčao do kola, otvorio vrata i tada krenuo krvnički da pesnicama udara nesrećnu ženu u lice. Napadnuta žena je pokušala da se odbrani, krenula je da vrišti. Udarala ga je nogama u nameri da ga zaustavi i tada je napadač krenuo da trči do drugog mladića, koji je sve to posmatrao. Njih dvojica su tada krenuli da beže ka šumi u Košutnjaku – kaže izvor portala Nova.rs.

Kako se saznaje, policiju i Hitnu pomoć je pozvala slučajna prolaznica, koja se zatekla u blizini.

Motiv ovog jezivog napada zasad nije poznat, a kako se nezvanično saznalo, pomenuta radnica je nedavno dobila pretnje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nepoznati korisncii su joj na otvorenoj grupi „Žrtve Centara za socijalni rad“ pretili, navodeći da će joj polomiti noge.

Potraga za napadačima je u toku. Kako se saznaje, nesrećna žena je zadobila teške povrede i slomljen joj je nos.

fejsbuk-smor
Foto: SFM Stock 2 / Alamy / Alamy / Profimedia

Izvor: Nova.rs

Vanredni nadzor u centru za socijalni rad nakon smrti maloletnice u Subotici

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
36 Shares
Copy link