Lifestyle Magazin

Ona je modna blogerka i najzgodnija baka iz Srbije, ali ispod savršene fasade krije se ogromna tuga

žaklina
Foto: Printscreen

Modna blogerka i najzgodnija baka iz Srbije, Žaklina Berido Pizano (53) mladalačkim izgledom, besprekornom figurom i skupocenim krpicama privlači pažnju mnogih. Njen lični život, međutim, nije nimalo sličan onom na Instagramu, piše Blic žena.

O njoj je pisao Dejli mejl, a više puta nas je oduševila besprekornim modnim izborima. Lepoj Žaklini život nisu samo skupe krpice i luksuzna putovanja. Ispod savršene fasade krije se ogromna tuga.

Ona se Instagramu potpisuje kao dvostruka majka i baka, ali ističe i veliku tugu zbog tragične smrti sina Stefana.

Naime, Žaklina je 2016. na Božić izgubila sina, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Sada neretko na svakoj fotografiji stavlja hešteg #rememberstefan, u sećanje na Stefana kojeg naziva anđelom čuvarom.

– Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica – ispričala je Žaklina.

Žaklina je udata za Italijana čiji identitet vešto krije od javnosti, a iako on ima svoj Instagram, umesto imena upisao je nadimak – „Ona me zove gospodin Savršeni“. I zaista, Žaklina ima samo lepe reči za svog supruga.

Izvor: Blic žena

Srpkinja Valentina Vasilić zvanično najlepša žena na svetu (FOTO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link