Magazin

Najveći svetski neradnik na bolovanju bio 35 godina i dočekao penziju ne radeći ništa

najveci svetski neradnik

Ovaj čovek bio je na bolovanju 35 godina. On je najveći svetski neradnik a zna se i kako je sve prevario.

Italijan Karlo Kani je još od davne 1970. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za penzionisanje, bio navodno bolestan.

O njemu se i dan danas priča, posebno na društvenim mrežama, a svi su se setili kako je čovek otišao na bolovanje i nikad se nije vratio.

Kani je zbog klaustrofobije otišao na bolovanje na kojem je ostao punih 35 godina.

Zapravo, nikad se nije ni vratio na posao, sa bolovanja je 2006. godine otišao pravo u penziju. Da stvar bude bizarnija, Karlo jedva da je radio u rudniku nekoliko dana pre nego što je otišao kod doktora da se žali kako mu je teško na poslu.

„Rudarstvo mi se nikad nije svidelo. Priznajem, došao sam do penzije ne radeći nikad ništa. Uvek sam radio sve što sam mogao samo da ne bih sišao u jamu. U tome su mi dosta pomogli ovi naši doktori“ izjavio je Karlo.

On se čitavih 35 godina na raznorazne načine izvlačio da bi produžio bolovanje. Otišao je na bolovanje zbog klaustrofobije, pa ga je produžio zbog hemoroida, usledile su muke zbog amnezije i tako redom, a kad bi mu zafalilo bolesti, utrljao bi ugljenu prašinu u oči kako bi izgledao bolesno.

Izvor: Facebook/Nista znali

Alah se uvalih: Glumio popa, hodžu i nadbiskupa pa uhapšen u Bijeljini

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link