Magazin

Najveći svetski neradnik je 35 godina bio na bolovanju, pa odatle pravo u penziju

Još od davne 1980. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za odlazak u penziju, nesuđeni rudar karlo Kani bio je navodno bolestan.

O njemu se i dan danas priča, posebno na društvenim mrežama, a svi su se setili kako je ovaj šampion neradništva otišao na bolovanje i nikad se nije vratio.

Kani je zbog klaustrofobije otišao na bolovanje na kojem je ostao – punih 35 godina. Zapravo, nikad se nije ni vratio na posao – s bolovanja je 2006. otišao pravo u penziju. Da stvar bude bizarnija, Karlo jedva da je radio u rudniku nekoliko dana pre nego što je otišao kod doktora da se žali kako mu je teško na poslu.

„Rudarstvo mi se nikad nije svidelo. Priznajem, došao sam do penzije ne radeći nikad ništa. Uvek sam radio sve što sam mogao samo da ne bih sišao u jamu. U tome su mi dosta pomogli ovi naši doktori“, izjavio je Karlo, a preneo portal Family.

On se čitavih 35 godina na raznorazne načine izvlačio da bi produžio bolovanje. Otišao je na bolovanje zbog klaustrofobije, pa ga je produžio zbog hemoroida, usledile su muke zbog amnezije i tako redom, a kad bi mu zafalilo bolesti, utrljao bi ugljenu prašinu u oči kako bi izgledao bolesno.

Susret Dodika i lažnog milijardera iz Vijetnama je nemoguće opisati rečima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link