Horoskop Horoskopski znakovi

On je najveći sanjar i pozitivac Zodijaka, koji iskrenu ljubav vraća desetostruko

uspeh pobeda

On je osoba koja će imati hvatač snova obešen u automobilu ili na prozoru. Niko ne može uhvatiti san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njemu dolazi prirodno. Dajte mu kantu limuna i on će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti čašu te iste limunade.

Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jeste.

Govorimo o – Strelcu!

Strelac sanja velike snove. Jupiter, najveća planeta, je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu.

Strelac je onaj koji može promatrati horizont i videti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strelac će ionako živeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspiriše, on se u to upušta umom, telom i duhom.

Vizija budi duh Strelca. Ona ih inspiriše i hrani njegov um i dušu.

Važan detalj je taj što on nije zainteresovan za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on doista traži je pustolovina.

Spontanost mu je u kostima i stalno menja tok planova. Ništa ne oduševljava Strelca poput avanture. Njemu je potrebno osetiti uzbuđenje nepoznatog.

Mnogi kažu da Strelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je posmatranje sveta oko sebe.

Veliki svet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mestima, već i ljudima i idejama.

Kada stvari postanu dosadne, Strelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mestu gde ne može promeniti igru, njegov optimizam i duh počinju odumirati.

Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne sme osećati zarobljen u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao svetom.

Kada je reč o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže večnu vezu. Tajna istina je da obvezivanje može biti prilično teška misao za Strelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu.

Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu.

Sloboda je ono što Strelac treba, kavez ga tera dalje. Strelac samo treba dovoljno prostora kako bi se avanturista u njemu mogao izraziti.

Ključ koji otključava srce Strelca je mogućnost povremenog bega. Ako mu pružite tu mogućnost, on će se uvek vraćati kući. Iako nije kućni tip, on voli svoj dom, svoju bazu i na kraju će se uvek vraćati u nju.

Poslednji važan element za dugotrajan odnos sa Strelcem ima veze s vizijom. Ako Strelcu damo mogućnost da razgovara o svojim snovima, onda bismo se mogli duboko povezati s njegovim velikim srcem.

Kada Strelac ima nekog ko sluša, ko veruje u njega, on se tada oseća potpuno. Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osetićete njegovu ljubav koja će vam se vratiti deseterostruko.

Izvor: ATMA

Jedan znak Zodijaka nosi titulu najkomplikovanijeg, a na kojem mestu ste vi?

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
215 Shares
215 Shares
Share via
Copy link