Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpija, Blizanci i Rak su majstori manipulacije koji uživaju u spletkama

Iako ponekad manipulacija ne mora da bude negativna, uglavnom se zloupotrebljava i iskorišćava zarad sopstvene dobiti, a na štetu druge osobe. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka sklone su sptetkarenju…

Škorpija

Sa Škorpijom nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i da vas zatim, a da i ne primetite, potpuno izmanipulišu, piše Index.

Ako im se zamerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju da vam naprave neku spletku.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanca neprestano menjaju svoje mišljenje i stavove.

Zbog toga se veoma dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi, međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost.

Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

Rak

Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je reč o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice.

Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vešto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

Jarac, Škorpija, Devica i Blizanci imaće puno razloga za sreću do kraja 2019.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

219 Shares
219 Shares
Share via
Copy link