Horoskop

Lav, Bik, Škorpija i Blizanci su najveće svađalice Zodijaka, rasprave su im duševna hrana

svadja

Astrolozi kažu da na sklonost svađama utiče, između ostalog, horoskopski znak. Postoje trenuci kada se neki jednostavno ne mogu uzdržati od svađe. Ova četiri znaka horoskopa prednjače u tome.

Lav

Žestok, dramatičan i može biti vaš najveći protivnik kada je u pitanju svađa. Čak i ako se stvar može rešiti mirnim putem, Lavovi će tražiti način da stvari pogoršaju. Najbolji način da okončate svađu sa Lavovima je da se izvinite i razumete šta je pošlo naopako kako biste izbegli slične situacije u budućnosti.

Bik

Tvrdoglav je, ali neće započeti svađu osim ako se ne složite s njima. Mogu da se svađaju satima i ne vole da priznaju da nisu u pravu, jer su ubeđeni da su uvek u pravu. Ovaj horoskopski znak može brzo da brani svoje postupke, pa budite spremni da popustite, piše Naj Žena.

Škorpija

Može pretvoriti razgovor u svađu pre nego što to shvatite. Veoma su izbirljivi u pogledu onoga što govore, pa ako se svađate sa njima, budite spremni da će često govoriti stvari koje bi vas mogle povrediti. Možda im to nije bila namera, ali Škorpije nikada ne propuštaju priliku da povrede svog protivnika.

Blizanci

Njihovo raspoloženje može da varira u bilo kom trenutku, posebno ako ih uznemiravate kada imaju miran i emotivan dan. Veoma su defanzivni i vole da se isključe iz razgovora kada im tema ne odgovara. Ako uđete u svađu sa Blizancima, pripremite se na dugu raspravu jer oni ne odustaju.

Ovi znakovi nisu suđeni jedno drugome

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link