Horoskop Horoskopski znakovi

Ovih 5 znakova su najveće maze horoskopa, uživaju u razmenama nežnosti i hrane se zagrljajima

horoskop mazenje

Maženje je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno najdubljih oblika iskazivanja privrženosti drugoj osobi. Toplina drugog tela pruža osećaj sigurnosti i udobnosti koji mogu biti neverovatno umirujući i koje malo šta može nadmašiti.

Sa jedne strane postoje tipovi ljudi koji više vole svoj lični prostor, dok sa druge strane postoje i oni koji se upuštaju u trenutke maženja kad god mogu.

Stručnjaci za astrologiju tvrde da su određeni horoskopski znaci skloniji da uživaju u maženju od drugih.

Ako ste radoznali da saznate koji znakovi će najverovatnije prihvatiti ovu nežnu zabavu, čitajte dalje da biste otkrili 5 horoskopskih znakova koji vole maženje.

Rak

Rak, negujući vodeni znak kojim vlada Mesec, poznat je po svojoj dubokoj emocionalnoj osetljivosti i brižnoj prirodi. Oni napreduju u intimnosti i povezanosti, i ne postoji ništa što više vole nego da se priljube sa svojim voljenima.

Maženje im pruža osećaj sigurnosti, omogućavajući im da izraze svoju naklonost na opipljiv način.

Bik

Bik, postojan zemljani znak kojim vlada Venera, ceni udobnost i fizičko zadovoljstvo iznad svega. Oni jako cene finije stvari u životu, uključujući prepuštanje prijatnim sesijama maženja.

Bikovi su neverovatno taktilni i senzualni, i ne uživaju ništa više od toga da se zagrle oko partnera i uživaju u toplini njihovog zagrljaja.

Ribe

Ribe, sanjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, poznate su po svojoj romantičnoj i maštovitoj prirodi. Imaju duboku žudnju za emocionalnom vezom i intimnošću, a maženje je savršen način da izraze svoju ljubav i naklonost.

Ribe su veoma empatične i intuitivne, što ih čini neverovatno usklađenim sa potrebama i željama svog partnera.

Vaga

Vaga, šarmantni vazdušni znak kojim vlada Venera, odnosi se na ravnotežu i harmoniju u odnosima. Imaju jaku averziju prema sukobima i nastoje da stvore mirno i harmonično okruženje gde god da odu.

Maženje omogućava pojedincima Vagama da ojačaju svoju emocionalnu vezu sa svojim partnerom i neguju osećaj bliskosti i intimnosti.

Lav

Lav, hrabri i harizmatični vatreni znak kojim vlada sunce, voli da bude u centru pažnje i obožava da ga maze i razmaze njihovi najmiliji.

Iako možda imaju reputaciju da su nadmeni, Lavovi takođe imaju meku i negujuću stranu koja žudi za naklonošću i fizičkom bliskošću. Maženje sa svojim partnerom im omogućava da pokažu svoju ranjivu stranu, navodi Astro Talk, a prenosi Najžena.

Nevinašca Zodijaka: 5 znakova koji svet gledaju kroz roze naočare i u svemu vide dobro

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link