Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Devica i Vaga su najveće dobrice Zodijaka, spremni da skoče u vatru za one koje vole

devojke-prijateljice-horoskop

Istinska dobrota proizlazi iz mnogih ljudskih karakteristika, a postoje horoskopski znaci koji su ispred svih po tom pitanju.

Njihova moć je što su uvek ljubazni, spremni da pomognu i ako treba „skoče u vatru“ za ljude koje vole, zbog čega su omiljeni gde god da se pojave, piše Still.

Ribe

Ovaj horoskopski znak krasi saosećajnost i naširoko su poznati po tome da dobro slušaju. Čim im se pdribližite osetićete njihovu pozitivnu energiju i empatiju. Ribe svi cene jer nisu nimalo sebični.

Devica

Nijedan horoskopski znak nije spremniji da pomogne drugima više od Device. To je njihova lepota duše zbog koje je svi vole.

Spremna je čak i svoju dobrobit da stavi na kocku samo da drugima bude dobro.

Nijedan put im nije predugačak, niti jedan napor preveliki. Ljudi iz njihovog okruženja znaju da se uvek mogu osloniti na Devicu. Zbog toga ih svi vole i poštuju.

Vaga

Vagama u trenu polazi za rukom da oraspoloži drage ljude, pa čak i najveće pesimiste. U njihovom društvu se svako oseća dobro.

Vaga nikome ne može da odbije želju, ali zna da razlikuje dobro i loše, te neće dozvoliti da drugi iskorišćavaju njenu dobrotu.

Bik, Devica, Vaga i Jarac biće vaša sigurna luka i voleće vas do smrti

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

678 Shares
678 Shares
Share via
Copy link