Film

VIDEO: Najsmrtonosnije igre Balkana snimljene na tajnoj lokaciji kod Novog Sada

Da li ste već pogledali novi film kreativne ekipe Stubera koji se zove Crvena osveta? Ako niste, pravo je vreme da to učinite jer će vas ovaj film oboriti s nogu.

Crvena osveta je kratki film, traje nešto više od šest minuta, a ovo ostvarenje Stubera je njihov do sada najbolji projekat. Sukob između nindži i vitezova osnovna je tema u ovom kratkom filmu, a zanimljivi motiv jeste i motiv Crvene osvetnice, tako vešto ukomponovan u film, da svi jedva čekamo da vidimo nastavak.

Stuberi su jedna mlada ekipa koja se bavi snimanjem video klipova u vezi sa raznim temama računarima, igricama, internetom i tehnologijom, a snimaju i kratke zanimljive skečeve.

U filmu Crvena osveta videćete neke sjajne veštine zahvaljujući momcima iz Green shield-a, a oduševiće vas šta sve umeju nindže. Vitezovi su momci iz radionice Green shield, koja se bavi izradom srednjovekovnog oružja i oklopa, koji se čak koriste i u nekim visokobudžetnim filmovima, a redovno održavaju i treninge i okupljanja, gde vežbaju srednjovekovne borilačke veštine. Što se nindži tiče, to su momci iz ninđucu kluba Satori Dojo iz Novog Sada. Osim njih, veliku ulogu u ovom projektu imala je i kompanija RC Srbija koja je dala podršku za video opremu.

stuberi_film
Foto: Printscreen

Od ideje je sve počelo, a Stuberi iz Novog Žednika kod Subotice, kažu da je sve krenulo spontano.

– Ideja je potekla kao i većina ideja za naše filmove, neko dobije ideju koja bude varnica za plamen i onda se okupi ekipa i zajedno razradimo sve od same priče do produkcije. Uglavnom gledamo da iskoristimo to što imamo a drugi nemaju, u ovom slučaju drug je trenirao ninđucu a poznavao je i ljude iz Green Shield-a (Zeleni barjak). Sabrali smo dva i dva i dobili odličan film – kažu Stuberi za Luftiku.

Međutim, uzimajući u obzir učesnike u ovom projektu, koji su majstori u tome čime se bave, ne čudi što je sve tako dobro uklopljeno i na vrhunskom nivou. Osim toga, nisu korišćeni nikakvi trikovi, pa su svi udarci pravi. Snimanje je trajalo čitav jedan dan, dok je produkcija oduzela gotovo dva meseca, objašnjavaju Stuberi.

Od sinoćnog objavljivanja filma na Youtube-u, svi komentari su pozitivni i gledaoci se nadaju da će uskoro gledati i nastavak ovog filma.

– Već smo razmišljali da uradimo nastavak ili možda totalno drugu priču, ali sa sličnom tematikom. Mozda sledeći deo bude imao i element fantazije, pa smo razmišljali da ubacimo magiju i još neke zanimljivije stvari – navode oni.

Pogledajte film Crvena osveta

Saznajte ko su vitezovi Zelenog barjaka

OGLAS

230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link