Lifestyle

Najoriginalniji ukrasi za jelke

Ukrašavanje jelke postalo je prava umetnost. Velike firme i tržni centri unajmljuju dizajnere koji specijalno za praznike prave ukrase, dekorišu enterijer i brinu o svakom detalju na jelci. Sezona slikanja ispred jelke je zvanično otvorena, počeli su i razni konkursi za naj jelku godine, a ovo drvo ne bi bilo tako čarobno bez originalnih ukrasa. Upravo zbog toga, pokušali smo da saznamo gde možete pronaći najbolje ukrase ove godine.

Iris

Na Facebook stranici Iris home decor možete pronaći mnogo lepih ukrasa ne samo za jelku nego i za prazničnu trpezu. Ukrasi se prave ručno, veoma su interesantni i drugačiji. Tu su takođe i venčići za vaša vrata i razne druge sitnice. Možete ih poručiti putem maila i za nekoliko dana stižu na vašu adresu.

iris-ukras-jelka
Izvor: Facebook page, iris

Moj ručni rad

Na ovom sajtu možete pronaći mnogo korisnih stvari tokom cele godine, a sezona ukrasa za novu godinu je počela, pa oni dominiraju ovih dana. Ovde ćete naći inspiraciju i za novogodišnje kapice, saznaćete kako da ukrasite sveće, nacrtate pahulje na prozoru, kao i da napravite ukrase od gline, koje možete poručiti ili napraviti sami.

moj-rucni-rad-ukras
Izvor: moj-rucni-rad

Green centar

Deda mraz u nekoliko varijanti, jelke, ali naravno i originalni ukrasi – sve na jednom mestu. Šta god da odaberete iz kolekcije na ovom sajtu, sigurno će uneti zimske čarolije u vaš dom. Tu su i svetleći ukrasi, tračice i svi oni detalji koji su neophodni za dane koji nam dolaze.

green-centar-ukras
Izvor: Green centar

Home centar

I u Home centru su se potrudili da ukrasi budu originalni, pa osim standardnih novogodišnjih kugli i malih figurica možete pronaći i kolačić u zvonu za sve sladokusce, ili okititi jelku u znaku ljubavi, sa jedinstvenim setom ukrasa u obliku srca.

home-centar-ukras
Izvor: home centar

Kupindo

Možda i najveći izbor unikatnih ukrasa za vašu jelku po veoma povoljnim cenama pronaći ćete na Kupindu. Vaše je samo da odaberete, naručite i za nekoliko dana oni stižu na vašu adresu. Ljudi uglavnom prave ukrase ručno i prodaju ih, a ovde je prava riznica odličnih ideja i ukrasa za koje će se mnogi pitati gde ste uspeli da ih nabavite.

kupindo-ukrasi-jelka
Izvor: Kupindo

Pogledajte i kako samo da napravite ukrase za jelku

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

388 Shares
388 Shares
Share via
Copy link