Dočekali smo 2017. godinu, a proslavili smo i reprizu. Sada kada su se utisci slegli možemo da napravimo retrospektivu najlepših fotografija koje su nastale u novogošinjoj noći i noći koja je došla posle nje.

“Sad uzeti 12 meseci, dobro ih očistiti od gorčine, sebičluka, cepidlačenja i straha. Svaki mesec pažljivo iseckati na 30 ili 31 dan, tako da je zaliha ima dovoljno za godinu dana. Svaki dan posebno ispuniti: od jedne trećine rada, trećine duševne vedrine i trećine humora- uz dodatak tri kašike optimizma, jedne kašike strpljenja. Sve preliti ljubavlju. Gotovo jelo ukrasiti buketićem sitnih pažlji i servirati ga svakog dana sa obaveznom vedrinom, uz šolju dobrog osvežavajućeg čaja. A kakva će godina da bude, zavisi samo od vas i vašeg recepta.” -Mika Antić 

Neki su citirajući recept Mike Antića poželeli svima srećnu novu 2017. godinu.

Poljubis svoju zelju u ponoc i zahvalis na #2016 🎊💖 #2017 budi najbolja do sad ❤🎉🍷#happynewyear

A post shared by Nikolina Vukša (@v.ninocka) on

Na druge smo već navikli da nas početkom godine obraduju prelepim fotografijama, kao što to uvek čini novosadski fotograf Aleksandar Milutinović.

Srecna svima Nova godina!!! #novisad #aleksandarmilutinovic

A post shared by Aleksandar Milutinović (@fotoaleksandarm) on

Ove godine su nas prelepim fotografijama iznandili i drugi fotografi kao na primer Svetozar Mučalo koji je uspeo da uhvati momenat kada je otkucala ponoć i kada je vatromet obasjao Novi Sad. Tako je bilo dok je Čola pevao i dok su Novosađani jedni drugima poželeli najlepše želje tačno u ponoć.

novi-sad
Svetozar Mučalo

I još jedna njegova fotografija koja je osvojila mnoge lajkove na društvenim mrežama.

mucalo-novi-sad
Svetozar Mučalo

Bilo je tu još zanimljivih fotografija, koje su nas svakako nasmejale, jer u novu godinu valja ući s osmehom. Neki u Novom Sadu znaju da se zabavljaju baš.

https://www.instagram.com/p/BOvN6HBlltT/?tagged=novisad

I Ledena šuma je blistala i sijala i u najluđoj noći. Čarobno je bilo na svakom trgu.

Tako je bilo za doček, a nadamo se da ćete i ove 2017. godine nastaviti da nam šaljete prelepe fotografije Novog Sada na našim Facebook stranicama Novi Sad i Luftika.

Više o tome kako je bilo za doček pogledajte ovde

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here