Magazin

Razvela se 3 minuta posle udaje jer joj je suprug rekao “glupačo”

vencanje

Nisu samo holivudske zvezde poznate po vezama koje su trajale po samo nekoliko sati ili dana nakon stupanja pred matičare, jedan par iz Kuvajta drži rekord kada je u pitanju najkraći brak.

Mnogi ljudi, kako konstatuje portal Republika, kada stupaju u brak, pitaju se koliko li će dugo on trajati i da li će zaista i u praksi podrazumevati frazu “u dobru i u zlu”, i to doživotno. Za razliku od pojedinih srećnika koji zaista ostare zajedno, postoji i veliki broj onih drugih čiji se bračni život prerano završi.

Mlada se spotakla a on je uvredio

Verovali ili, zvanično je zabeležen i najkraći brak u istoriji, a on je navodno trajao svega tri minuta. Brak dvoje mladenaca postao je najkraći u istoriji Kuvajta, a možda i najkraći ikada u svetu. Šta se dogodilo pa je sve završeno i pre nego je počelo?

Navodno se mlada slučajno spotakla na izlazu iz crkve. Suprug, sa kojim ona samo što je sklopila brak, nasmejao se zbog toga što joj se dogodilo i pred svima ju je nazvao ‘glupačom’.

Žena se naljutila i zatražila od matičara da momentalno raskine njihov brak. Mnogi su joj sugerisali da je bila u pravu kada je poništila brak jer, ako se suprug tako ponaša na početku braka, verovatno je neće poštovati ni u narednim godinama. Incident je izazvao talas saosećanja prema ženi na društvenim mrežama.

Svetske zvezde poznate su po brojnim ljubavnim vezama koje neretko završavaju brakovima. Osim toga, i razvodi su i više nego česti, a titulu najkraćeg braka drži pevačica Britni Spirs (40) sa svega 56 sati ljubavi pre razvoda.

Britni Spirs bila u braku 56 sati

Britni Spirs i Džejson Aleksander (39) bili su u braku samo 56 sati, a venčali su se u januaru 2004. Iako se dugo nije znalo zbog čega su se rastali, on je za Dejli mejl 17 godina nakon veze s pevačicom ispričao da ih je na razvod naterala njena porodica, pa su naivno potpisali poništenje jer su bili uvereni da će brak štetiti njenoj karijeri.

– Naivno smo im verovali, a oni su nas prevarili. Voleo sam Britni, a oni su promenili njen broj mobilnog i nisam mogao više da razgovaram sa njom – ispričao je Džejson kasnije za medije.

Glumac Nikolas Kejdž i Erika Koike bili su u braku četiri dana, tokom marta 2019. godine, a Nikolas je kratko objasnio zašto su potpisali poništenje braka. Navodno su pre sklapanja braka puno popili pa Kejdž nije bio svestan da Erika ima nekoga sa strane.

Edi Marfi se razveo posle 2 nedelje

Brak glumca Edija Marfija i Trejsi Edmonds trajao je dve nedelje, a par se venčao na Bori Bori u januaru 2008. godine. Edi je bio poznat kao glumac koji voli da menja ljubavnice, a Trejsi je odlučila da odustane od braka navodno jer je on drastično promenio ponašanje. Iako je brak bio legalan, ipak nije prihvaćen u SAD.

Glumica Dru Barimor (46) i Džeremi Tomas (58) venčali su se početkom 1994. godine. Dru je tada imala 19 godine, a Tomas je bio vlasnik noćnog kluba u koji je ona često izlazila. Razlog razvoda nije poznat, ali navodno je glumica shvatila da je ta veza greška.

Starleta Kim Kardašijan (41) i Kris Hamfriz (36) venčali su se pred kamerama rijalitija “Keeping Up With the Kardashians” 2011. godine, a Kim je u jednom intervjuu otkrila da nije znala kako da raskine sa njim i da je osećala pritisak da se mora venčati zbog snimanja. Brak je trajao 27 dana, a Kim je nedavno ispričala da joj je žao kako se ponela u toj situaciji i da tad nije znala bolje.

Izvor: srecna.republika.rs

Baka i deka se razvode posle 77 godina braka zbog ljubavnih pisama od pre 6 decenija

Čitajte Luftiku na Google vestima

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link