Putovanja

Najjeftinija jesenja putovanja

Ako ste se već poželeli odmora, a ne volite zimovanja, iskoristite naredna dva meseca za uživanje u jesenjim putovanjima. Ponuda u turističkim agencijama ima na pretek, mogao bi se dobiti i koji slobodan dan, jedini problem ostaje onaj finansijske prirode. Izdvojili smo nekoliko putovanja koja biste mogli da uklopite u svoj budžet, a da opet predahnete i uživate.

Segedin 39 evra

Ponuda uključuje noćenje sa doručkom i prevoz. Ovo je idealno putovanje ako želite u jesenji šoping, romantičan vikend ili mini odmor u Mađarskoj.

Lefkada, 49 evra

Argus turs nudi vam poslednju šansu za odlazak na more, u Grčku. Ako se brzo pakujete i možete biti spremni do 26.9, ne razmišljajte mnogo, jer u Grčkoj možete uživati 9 noći, za zaista malu cenu.

lefkada-putovanja-obala-grcka

Prag, 65 evra

Otputujte u Češku 7. novembra, po izuzetno atraktivnoj ceni. Dve noći, prevoz i vodič ulaze u ovu ponudu. Prag zovu zlatnim gradom, najromantičnijim i najočuvanijim gradom Evrope.

prag-most-ceska

Beč, 85 evra

Za polazak 6. novembra preko Argus agencije potrebno je da izdvojite 85 evra. U ovu cenu ulazi dva noćenja, prevoz i usluge turističkog vodiča. Beč je jedan od retkih gradova za koji mnogi kažu da je lepši zimi nego leti, a ako do sada niste bili u austrijskoj prestonici, obavezno proverite.

Pročitajte još: Jesenja putovanja u Vojvodini

Venecija, 49 evra

Grad na vodi, Italija, gondola, Santa Maria della Salute – da li je još nešto potrebno? Ako niste bili u ovom malom italijanskom gradu, jesen je pravo vreme da to uradite.

venecija-putovanja-jesen

Pročitajte još: Venecija, grad kojem se uvek vraćam

Kušadasi 115 evra

Još jedna ponuda za more u septembru. Polazak je 29. ide se autobusom, i ponuda uključuje 9 noćenja u turskom najpopularnijem letovalištu.

Minhen i bavarski dvorci 149 evra

Ne propustite Oktoberfest, najpopularniju manifestaciju u Nemačkoj. Ponuda obuhvata dve noći, prevoz, i turističkog vodiča, a ako volite pivo, ovo putovanje je idealno za vas.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link