letnja-dugodnevnica-horoskop
Horoskop Horoskopski znakovi

Najčešće zdravstvene tegobe horoskopskih znakova

Jedan od najvažnijih aspekata života, zdravstveni takođe se može tumačiti pomoću položaja zvezda. Dok je nekim horoskopskim znacima zajednička nesanica, drugi često pate od kožnih bolesti ili bakterijskih i virusnih infekcija. Pročitajte na koje zdravsteve probleme treba da obratite pažnju.

OVAN

Ovnovi najčešće pate od glavobolje, migrena, neuralgija, nesanice, a dešava im se i da padnu u nesvest. Pripadnici ovog znaka najlakše će se razboleti ako je njihov život prožet monotonijom, te egzistencijalnim problemima i konstantnim planiranjem budućnosti, što se neminovno loše odražava upravo na njihov nervni sistem.

Međutim, Ovnovi su veoma snažni, te većinu bolesti iznesu na nogama, ne shvatajući da tim sebi zapravo čine medveđu uslugu. Kako jednoga dana ne bi imali problem sa hroničnim bolestima savetuje im se da reaguju čim primete i najmanje znake umora i iscrpljenosti, bolove ili neke druge tegobe.

BIK

Bikovi često imaju problem sa disajnim organima, te pate od astme, bronhitisa, čestih upala grla, a zbog svog hedonističkog načina života skloni su kardiovaskularnim oboljenjima, čiru i sličnom. Koliko su zaljubljeni u same sebe toliko vole i život zbog čega im je teško da se pridržavaju bilo kakvog režima ishrane, vežbi ili terapije, što im može doneti probleme na zdravstvenom planu.

Ne podnose da budu bolesni i da leže u krevetu i često negiraju da imaju neki zdravstveni problem. Pad imuniteta koji je uzrokovan velikim naporima i stresom čest je okidač bolesti za pripadnike ovog znaka.

BLIZANCI

Znak Blizanca najčešće ima problema u gornjem delu tela, koštaim sistemom ramena, ruku, kao i sa oboljenjima nervnog sistema. Često ih muče uporan kašalj, astma, frakture kostiju ili neko psihičko oboljenje. „Ubija“ ih samoća, neshvaćenost, limitiranost sredine u kojoj se nalaze, što često stvara pritisak koji se zatim održava i na njihovu zdravstvenu sliku.

Blizanci spadaju u teške pacijente jer misle da mogu ozdraviti odmah po uzimanju tablete, zanemaruju simptome bolesti, dešava im se da zaborave da uzmu terapiju u naznačenom periodu ili je pak prekinu onda kada oni smatraju da su se dovoljno oporavili.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share