Lifestyle Magazin

Najbolje zamene za novogodišnje jelke

Ukoliko ne želite da sečete pravu jelku jelku ili da pravite plastičnu novogodišnju jelku u svom domu ili jednostavno nemate mesta za nju, predstavljamo vam odlične ideje koje vas mogu inspirisati. Novi trend jesu jelke koje nikako nisu ni nalik onim novogodišnjim jelkama na koje smo navikli. Evo nekih primera koje smo izdvojili za vas.

Jelka od grančica

Zašto jednostavno umesto celog drveta ne biste okitili samo nekoliko grančica poređanih u obliku jelke. Jednostavno, urbano, u trendu i sa stilom.

Jelka od dasaka

Možda baš u kući imate nekakve daske koje vam ne trebaju, a od njih možete napraviti zanimljivu novogodišnju jelku. Vemo jednostavno i praktično. Nema više iglica koje treba čistiti nakon što prođu praznici.

Jelka kao polica

Ova praktčna jelka je novo rešenje za sve praktične domaćice. Nema nereda, već samo red, a kada skinete ukrase, na njihovo mesto možete poređati knjige i druge stvarčice. Ko li se samo ovoga setio?

Jelka od balona

Xmas tree balloon. #christmas #xmas #xmastree #christmastree #balloonanimals

A post shared by Mr. Boma's Balloons (@mrbomasballoons) on

Zašto da ne? Ukoliko nemate mesta za standardnu jelku, napravite je od balona. Ova jelka se uklapa u male stanove u kojima će se praviti žurka za doček nove godine.

Jelka bez jelke

https://www.instagram.com/p/BMl6wXVAO_Z/

Sigurno imate sijalice za jelku, a ako niste kupili novogodišnju jelku do sada, ni ne morate. Iskoristite sijalice i zalepite ih na prozor u obliku jelke. Biće sigurno zanimljivo i vama i svima koji budu pogledali u vaš prozor.

Jelka od staklenih flaša

https://www.instagram.com/p/BMgdP1KAk_k/?tagged=christmastree%F0%9F%8E%84

Evo još jedne zanimljive jelke, ali ne pokušavajte ovo kod kuće. Ne savetujemo vam niti da ovoliko alkohola popijete zbog jelke, niti da pokušate da od staklenih flaša pravite jelku. Simpatično, ali ni malo praktično za kućne uslove.

Nadamo se da su vas ovi predlozi bar malo inspirisali. Novogodišnji praznici se bliže, a ako još uvek nemate ideju kako biste ukrasili vaš dom, pustite maštu da radi svoj posao.

Više o novogodišnjim poklonima koji su oduševili Novosađane

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link