Magazin

Ema i Marta su najavile komšijama da prave rođendan, a možda i bolje da nisu

Nije neobično čuti komšiluk kako se žali da neko u stanu pravi žurku, a da to pritom nije najavio. Međutim, videli smo i situaciju u kojoj se neko potrudio da ispoštuje stanare u zgradi, a opet „naišao na nož“.

Dve devojke iz Beograda imale su veoma neprijatno iskustvo nakon što su porukom obavestile komšiluk da će u subotu proslaviti rođendan.

– U subotu 24. oktobra u stanu broj 19 će biti žurka povodom rođendana. Biće malo glasnija muzika najkasnije do ponoći. Dobro došli ste na piće ako želite – napisale su Ema i Marta sa sve smajlijem i obaveštenje okačile u ulazu jedne zgrade na Voždovcu, a preneo portal Telegraf.

Međutim, umesto da dobiju najlepše čestitke, na njihovoj poruci koja je osvanula na oglasnoj tabli zatekle su gomilu uvreda. Jutro nakon što je okačeno obaveštenje na papiru su osvanule skandalozne poruke anonimnog komšije koji očigledno ne zna lepim rečima da objasni da mu smeta veselje u zgradi.

„Kreteni, debili retardirani“, neko je ispisao hemijskom olovkom devojčicama.

– Ovo je sigurno napisao neko od komšija ili njihovih gostiju. U našu zgradu ne možete da uđete ako nemate ključ, tako da niko nije mogao tek tako sa strane da uđe u ulaz i piskara po oglasnoj tabli. Poruka nije stajala ni dan, stvarno smo dotakli dno – napisala je Beograđanka koja je objavila fotografiju išaranog obaveštenja na svom Facebook profilu.

Ona kaže da ne zna koliko Ema i Marta pune godina, ali da je potpuno nebitno da li slave 7. ili 77. rođendan, jer bi ovakva reakcija svakog povredila.

– Ne razumem ljude koji koriste svaki trenutak da nekog omalovažavaju, psuju i iskazuju svoj bes i nezadovoljstvo – ogorčena je Beograđanka.

Njena objava izazvala je burne reakcije na društvenoj mreži, a osude na račun „nadrndanog komšije“ samo su se nizale.

– Taj se ni svojoj sreći ne veseli. Koliki gmaz treba da budeš pa da napišeš ovo nekom – samo je jedan od komentara na fotografiju.

– Stvarno ne znam ko je ovde debil, verovatno ovaj retard koji je mogao ovo da napiše – glasio je drugi komentar.

Kako biste vi reagovali da vas dočeka ovakav odgovor komšija? Pišite nam u komentarima.

4 najgore vrste komšija: Ko je njih upoznao ni pakao mu neće teško pasti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

415 Shares
415 Shares
Share via
Copy link