Magazin Vojvodina

„Tanja, sine, javi se samo da znam da si živa“: Maćeha nestale devojke iz Žablja sumnja da je oteta

tanja-maceha
Foto: Privatna arhiva/Nova.rs

Apel porodice nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja od petka se širi društvenim mrežama, a kako je ispričala Tanjina maćeha, Duška Boberić, njena pastorka je izašla da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. Kada je izašla na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke.

Dva dana od Tanjinog nestanka, Duška navodi da još uvek nema nikakvih informacija o Tanji.

– Ja sam joj maćeha, ali sam je odgajala od malih nogu. Gledam je kao rođeno dete. Ništa se nije dogodilo, nismo se svađali. Samo je rekla da ide da prošeta i to je jedino što znamo. Uverena sam da nešto nije uredu. Ona nikada ništa slično nije uradila. Imala je sve, slobodu, komotnost, nije bila maltretirana, nije gladna ni žedna – kroz suze navodi zabrinuta žena.

Tanja, tek punoletna devojčica, navodno se javila porodici, ali s lažnog profila.

– Javila se navodno sa nekog lažnog profila i rekla da je u Beogradu kod nekog momka, Đorđa. Bili smo u policiji, prijavili. Oni su tog dečka pronašli i celu kuću mu pretresili. On nju ne poznaje, pogledali su i kuću, od nje nema ni traga. Izgleda da je to neki lažni profil. Plašim se da je ona negde zatočena, zatvorena jer ona ovo nikada nije radila. Poznajem je kao svoj dlan – jecajući navodi sagovornica Nove.

Duška navodi da se plaši da je Tanja navučena na lažni profil, a potom oteta.

– Ne verujem da je ona poslala tu poruku. Ja moje dete nisam čula ni videla i ne mogu da ganatujem da je to ona – jedva izgovara potresena maćeha, pa dodaje:

– Tanja, sine, ukoliko vidiš ovaj tekst, molim te se samo javi da si živa i zdrava.

Kako Duška kaže, Tanja je u petak oko 21 čas izašla pod izgovorom da ide da prošeta. Poslednji put viđena je u petak, oko 21 čas i 20 minuta u Ulici Laze Kostića u Žablju i od tada joj se gubi svaki trag. Telefon joj je isključen od tada – zaključila je Duška.

Izvor: Nova

Silvija iz Iriga napustila muža i decu, u pismu otkrila gde je i šta radi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap