Magazin Novi Sad

Na Exitu slepi progledaju, ubogi prohodaju a slomljena srca zarastaju

exit-denser
Foto: Printscreen/Nova S

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počeo je Exit, a u predstojećim danima sasvim sigurno možemo očekivati mnoštvo nesvakidašnjih situacija.

Sećate se momka koji je pre desetak godina zaspao dok stoji, sluša elektro i sve vreme pokreće ruku u ritmu muzike. Onda se oko njega okupi ekipa koja ga imitira, on se probudi, iznenadi se i, izgleda, ponovo zaspi.

I onda su tu ostali snimci ljudi koji su potpuno prepušteni muzici ili fotografije momka kojeg devojka nosi na ramenima i slične stvari.

Ovog jutra novinarka televizije Nova S imala je priliku da razgovara sa onima koji su do kraja ostali na Dance areni. Naravno, stvari su uskoro otišle u (ne)očekivanom pravcu, prenosi 021.rs.

U kadru je đuskao momak koji ima štake, jer je izgleda povređen. Ubrzo se otkrilo o čemu je reč.

– Prohodao sam ovde, ne mož’te verujete, slomljenog srca i slomljene noge sam došao ovde. Em što sam prohodao na Exitu, em što sam našao novu ljubav. Za sve su zaslužni moju drugari što su me doveli – vikao je momak u mikrofon.

egzir-dens-arena
Foto: Collage/Printscreen/Nova S

Potom se pojavljuje visoki mladić u dresu Denisa Rodmana. Iako je jutro, uzvikuje “Dobro veče, dobro veče”, dodajući i: “Pomaže Bog i svi sveci, kako ste”.

Na pitanje kako se snalazi na štakama, momak ih je podigao u vis, vičući da je prohodao i potom je medicinska pomagala odbacio od sebe.

Video čitavog uključenja možete da pogledate OVDE.

Izvor: 021.rs

7 minuta vožnje – 2.000 dinara: Novosadski divlji taksisti prebacili na Exit tarifu

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Jasno mi je da ste hteli da budete duhoviti, ali duhovitost tako što vređate populaciju osoba sa invaliditetom, baš i nije duhovita!

OGLAS

242 Shares
242 Shares
Share via
Copy link