Srbija Vesti

Komšije i rodbina muškarca koji je ujeo ćerku i šutnuo unuku: „Kad se napije postane čudovište“

porodično nasilje
Foto: Oliver Bunić

Stric Dragoslava A. (65), uhapšenog zbog porodičnog nasilja nad ćerkom, zetom i unukom ističe da je šokiran njegovim brutalnim ponašanjem:

– Iz kuće se stalno čuje vika i dreka. To su jezivi prizori, on kada se napije ne zna šta radi. Čovek jednostavo nije pri sebi. Pokušao sam da pričam sa njim, ali bezuspešno. Ovo što se desilo je stvarno previše, rekao je on za Blic.

Dragoslav A. (65) sumnjiči se za nasilje u porodičnom stanu u ulici Stari vinogradi u Beogradu kada je u alkoholisanom stanju nakon svađe ugrizao svoju ćerku, lupio joj šamar i udario je u vrat. Nakon toga, nasrnuo je na unuku i udario je u glavu, šutnuo u stomak a potom je i zeta ugrizao.

porodično nasilje
Foto: Oliver Bunić

Kako se sumnja, Dragoslav se uputio svojoj kući, gde je bila njegova supruga koja je od straha pobegla.

– Dragoslav je i ranije bio nasilan prema porodici, ali očigledno da su tek sada skupili hrabrost da ga prijave. On je ranije vozio kamione, a uvek je bio sklon alkoholu. Kuću u kojoj se desilo to jezivo naselje on je dao ćerki, da živi tu sa porodicom. Ona ima dva sina i tu ćerkicu. Muž i jedan sin rade u vojsci, oni su vojna lica – kaže zabrinuti stric i dodaje:

– Od kada je u penziji, on i žena imaju baštu i plastenike gde gaje biljke koje prodaju. Od toga žive. Secka i gaji bilje, a kad se napije postane čudovište. To je strašno, celom ulicom se ori vika i dreka, dodaje.

porodično nasilje
Foto: Oliver Bunić

Komšije te porodice potvrdile su njegove navode i istakle da je čak bio nasilan i prema svojim stanarima, koji su pobegli glavom bez obzira.

– On i žena žive u velikoj kući na drugom spratu. Prvi sprat izdaju stanarima i to je tako oduvek. Od kad ih znamo. Pre nekoliko godina živeo je tu jedan bračni par. Celu tu noć čula se svađa i dranje. Napio se i počeo da bije stanare, koji su odmah sutra ujutru izneli stvari i pobegli odatle – priča zatečena komšinica i napominje da im je juče bila slava, te da umesto veselja i poklona, porodica je dobila batine.

– Gordana je divna žena, ona ne stigne da dođe do mene na kafu koliko radi. Po ceo dan je u bašti i stvarno je posvećena svom poslu. Kakva tragedija i užas. Treba ga zatvoriti – kaže zabrinuta komšinica.

Izvor: Blic

Bizarno porodično nasilje u Beogradu, deda izujedao babu po grudima

21 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap