Srbija

Dirljiv gest policajaca u Pančevu, ćerki stradalog kolege uz rotaciju doneli rođendanski poklon

MUP Srbije
Foto: Instagram/MUP Srbije

Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i biti deo velike porodice MUP u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja, poručuju u ovom Ministarstvu povodom akcije za malu Teodoru.

To su i dokazali policijski službenici u Pančevu koji su ćerki kolege koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, ulepšali rođendan.

Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kostić Petra, 29. avgusta napunila je 6 godina.

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i “jednorog tortu”.

Za kratko vreme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom.

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podelila radost zbog toga što “policija peva pesmicu”.

 

Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvek tu za njih.

Ubavka je iz Srbije pobegla u Kanadu, sad se zove Rebeka i jedna je od najmoćnijih žena na svetu

Izvor: Telegraf.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1K Share
1K Share
Share via
Copy link